Hej laleczki
Wszystko ucichło, skurcze też :ico_brawa_01: Chciałabym urodzić po niedzieli np. 12-tego na roczek Różyczki :ico_brawa_01: ale niech to maluch decyduje. Z 3cm najdłużej chodziła Edulitka więc mam nadzieję że najdalej za 2 tygodnie poznamy gościa :-D
Wczoraj miałam poważną rozmowę z Wiktorkiem i powiedziałam mu, że zamówiłam na allegro CLIFFORDA (ukochany piesek Konrada z kanału MINI MINI) którego da braciszkowi jak odwiedzi go w szpitalu, a że paczka jeszcze nie dotarła więc ma siedzieć spokojnie :-D :-D :-D Konrad natomiast ma taką mięciutką krówkę dla brata, bardzo mu się podoba i świetnie się orientuje że to prezent. Ciekawe tylko czy jak przyjdzie im się wymienić to czy nie będzie problemu??? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
MARITTA rozumiem, że głupio wyszło z tymi kolczykami ale u nas jest podobnie. Przeważnie prezent ustalamy bo jak on już sam wybierze, to nie dość że za drogo to jeszcze jakby zupełnie mnie nie znał :-D :-D :-D
EDULITA już Ci pisałam, jestem ZACHWYCONA Waszą sesją :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Niki to profesjonalna modelka :ico_brawa_01: U nas z praniem to nie wiem skąd się bierze, niby z gównem się nie bijemy a sterty rosną :ico_szoking: :ico_haha_01: