06 lis 2008, 16:46
Spotkanie u koleżanki udane choć jej 2,5 letnia córcia nie chciała dzielić się z Wiktorem zabawkami :ico_haha_01: Ale później usiadła na krzesełku i kazała żeby Wiktor usiadł jej na kolana :ico_haha_01: A jak on usiadł to kazała mu zejść, bo jest za ciężki :ico_haha_01: I nawet bajki mu czytała :ico_haha_01:
A tak mi się przypomniało, że jak wczoraj byłam w kiosku z Wiktorem to właścicielka nie mogła uwierzyć, że on ma dopiero 1,5 roku :ico_szoking: Stwierdziła, że jej synek, który skończył 3 latka jest postury Wiktora :ico_noniewiem:
Matko jedyna Ewcik co to znaczy, że Ala zjada cztery porcje dziennie owoców ? Mój jak zje 3/4 banana to jest sukces :ico_noniewiem: Jabłkiem pluje od maleńkości, possie ewentualnie pomarańcza czy mandarynkę.
Kaufland powiadasz ? Ja jakoś tak przywykłam do Auchan, że tam jeździmy na comiesięczne zakupy :ico_noniewiem:
Ale ja nie jestem aż tak gospodarna :ico_wstydzioch: Biorę po prostu to, co jest potrzebne i sprawdzone choćby było troszkę droższe.
Sikorko :ico_brawa_01: za utrzymanie rytmu dnia :ico_sorki: Ukłony wielkie :ico_sorki:
lady Wikuś chodzi z Upsy Daisy na spacery, a co :-)
Ewcik dokładnie tak, moje ulubione jogurty w Biedronce produkuje Bakoma i są pyszne. Ale niestety większoć tych naprawdę tanich produktów, tych made in tesco czy real to badziewie produkowane jak najtańszym kosztem :ico_noniewiem:
Daria ławeczka prezentuje się super :ico_brawa_01: Matko jak ja zazdroszczę tego, że twoja mała glizda sama ci uśnie :ico_sorki: Mój jeszcze nigdy nie położył się ot tak sam z siebie :ico_olaboga:
No i muszę z nim wytrzymać do 19 ... Kąpiel i pewnie nim zdąży przyłożyć głowę do poduszki to uśnie ... tak jak wczoraj ... Nie powiem, fajnie jest mieć w domu ciszę już o 19.30 ale to nie jest dla niego dobre :ico_olaboga: Kiedy on ma regenerować siły, te 10-11 godzin snu w nocy mu wystarczy ?
Ooo mam otwarte okno i słyszę jak mały woła coś, chyba ba-ba :ico_oczko: Gnojek jest niezniszczalny :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-11-06, 15:51 ]
aaaa siostra dziś do mnie dzwoniła i opowiedziała mi, co przydażyło się naszemu braciszkowi w szkole ... Jacyś chłopcy z VI klasy ściągnęli mu majteczki w ubikacji i nie chcieli wypuśćić :ico_zly: :ico_zly: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: Sześcioletniemu dziecku :ico_olaboga: Moja mama zrobiła awanturę, ponoć dyrektorka ma się z tymi chłopakami rozprawić ... I puść tu dziecko do szkoły :ico_olaboga: