pinko dziekuje twoje slowa poskutkowaly i mialam fajna nocke dwie pobudki o 12 i 3 i o 6 juz wstalysmy wole juz takie wstawanie niz nie spanie w nocy a wczoraj wieczorem majka poszla spac nie na rekach tylko lezalysmy razem troche sie nameczylam zeby ja uspac no bo wszystko ja interesowalo oprocz spania no i dostalam przy tym z "basi" po nosie
a i poszlam wieczorem wczesniej spac wiec sie wyspalam
No i super :-)
Agnieszka super foty Ulcia to tak ładna dziewczynka już!!!
Dziękuję bardzo :-)
Super, że wózeczek się sprawuje, najważniejsze żebyście Ty i Kamilek byli zadowoleni :-)
własnie dzis zadzwoniłam do Qelle aby zrezygnować z tego kombinezonu , a tu babka mówi że wczoraj wysłali
Ciekawe, czy wyczuła, że chcesz zrezygnować i tak Ci powiedziała, czy naprawdę wysłali... o tym się przekonasz w najbliższym czasie...
Klaudia, do lekarza trzeba iść, mam nadzieję, że Ci pomoże, nie martw się wszystko będzie dobrze, może to jakaś grzybica....
Ulek znów ma katar :ico_placzek: chyba zaraziła się od Jarka, bo Jego dopadło teraz choróbsko... załamka normalnie, a niedawno jej przeszło wszystko, teraz znów zaczyna kichać za dużo, a jutro miałyśmy iść na basen po długiej nieobecności i chyba znów nie pójdziemy jak jej nie przejdzie.... nawet nie wiem co jej podać zapobiegawczo....
Teraz sobie śpi, padła ze zmęczenia, ja kładę się koło niej i obejrzę sobie filmik...