http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 85&v=2&s=0
bardzo fajny watek znalazlam. moze sie wam przydac :ico_oczko:

no niestety jeszcze nie skonczona, to pierwsza wersja ostatniego rozdziału i jeszcze czekaja mnie poprawkiragazz super, że praca już skończ
jeśli moge coś doradzic to jak bedziesz zamawiac to sie upewnij co do koloru bo niebieski występuje w dwóch wersjach taki jasny błękitny i ciemniejszy niebieski, widziałam na zywo w sklepiebo ja na 4 biorę błękitny tak jak ty x1
zawsze to już coś :-Dno niestety jeszcze nie skonczona, to pierwsza wersja ostatniego rozdziału i jeszcze czekaja mnie poprawki
dzięki , właśnie wiem najpierw widziałam ten ciemny niebieski i miałam jego brać ale później spodobał mi się błękit i biorę błękit :-Djeśli moge coś doradzic to jak bedziesz zamawiac to sie upewnij co do koloru bo niebieski występuje w dwóch wersjach taki jasny błękitny i ciemniejszy niebieski, widziałam na zywo w sklepie
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a ja wzięłam wapno z rana i w nocy i w nocy już nóżki mniej swędziały :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
czyli działa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
a to jakas szczególna okazja?? :-Du nas dzis mała imprezka a wiec jak tylko zjem sniadanko to sie biore za pieczenie ciasta i pieczenie kurczaków
parapetówka :509: :509:a to jakas szczególna okazja?? :-D
korzystaj ile sił :-D :-D :-Dja dzis mam powerka od rana wiec wykorzystuje to i juz wysprztałam kuchnie... a teraz biore sie za łazienke :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość