mniam mniam pycha..ale mi narobilas smaka..za mna własnie jakis jablecznik chodzi tylko nie chce mi sie robic :(niby zwykły jabłecznik na kruszonym cieście, ale takie proste zawsze najlepsze

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:nie to za niebezpieczne bo musiałąbym je sama zjesc - moj maz nie przepada za ciastem..

ja tez czasami jak nie mam smietany to nie daje tylko z nia sie lepiej ciasto wyrabiatylko bez śmietany
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:ale masz śliczne buciki w podpisie
ja wprawdze styczniówka ale jestem na naszej klasie Marta Duraj Kraków :-D :-Da czy wy jesteście na naszej klasie bo ja chyba nie mam chyba zadnej z lutówek w znajomych ?
a no pewniea czy wy jesteście na naszej klasie bo ja chyba nie mam chyba zadnej z lutówek w znajomych ?
za to po porodzie jak będzie spadać jaka to będzie przyjemność :-Da moja waga nieubłagalnie pnie sie ku górze :ico_olaboga: :ico_olaboga: az strach pomyslec ile bede wazyc za dwa miesiace...teraz idzie najwiecej..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość