mówiłam to wczoraj Chłopu, a on na to, że bogu dzięki, że płci nie znam, bo ciuszków mielibyśmy obie szopki na ogrodzie wypchane do granic możliwości :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ja staram się ograniczać, a robię to w taki sposób, że szukam nie wśród kończących się aukcji, ale w tych świeżo wystawionych, wrzucam do obserwowanych aukcji i jak po kilku dniach aukcja się kończy i nadal mi się podoba, to wtedy licytuję
o i mama błagała mnie juz, żebym dała szansę kupic jej coś, bo to, co chciałam z Polski to w większości zamówiłam na allegro i ona tylko paczki odebrała... no i wczoraj pękała z dumy z tej czapki i rękawiczek.. "dzięki niej" ( :-D ) dziecko nie zamarznie w tej Szkocji :-D :ico_sorki:
no babcia musi się wykazać :-D moja na razie przez dwa miesiące była zajęta remontem, ale też już zaczyna jęczeć, że wszystko kupiłam, a ona co
mąz sam mnie wczoraj zaczal zaczpeiac i juz wszystko ok ale naszczescie go teraz niema wiec spadam leniuchowac bo zaraz pewnie bedzie tapetowanie milego dnia
no i widzisz ? nie ma co się tak przejmować.
[ Dodano: 2008-11-08, 09:37 ]
Właśnie listonosz dostarczył mój szlafroczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestem w szoku, że w soboty dostarczają