11 mar 2008, 18:58
hej hej
Zulciu z ta wyprawka i przygotowaniami to raczej ja bede i jestem ostatnia :ico_noniewiem:
tzn nie zebym nic zupelnie nie miala,bo ciuszki na pierwsze 2,3 miesiace poprane i poprasowane od siostry czekaja w komodzie,ale to wszystko co mam na chwile obecna,no moze jeszcze 2 biustonosze dla mamy karmiacej a wczoraj wylicytowalam na allegro spora pakę dla maluszka takiego juz wiekszego od 74 cm do 86 cm,licytuje tez mniejsza paczkę ciuszkow takich od 3 do 9 miesiecy :ico_oczko:
Lozeczko i wozek kupie jakos z koncem kwietnia a jak juz kiedys pisalam tez kupuje takiego samego X-landera jak Szczako i Szpilka tzn XA i tez takiego niebieskiego jak Szpilka jak i maxi cosi fotelik do autka :-D
kosmetyki dla maluszka i inne akcesoria mam zamiar za miesiac zbierac i kupowac
po za tym u mnie nic nowego jak juz pisalam u mnie nic ciekawego procz natloku pracy :(
zblizaja sie swieta a przed nimi St Ptricks Day i wiem,ze juz od jutra na plenych obrotach i teraz niestety juz tak pozostanie -wycieczka za wycieczka a weekendy ostatnie daly mi popalic,w niedziele brzuszek mi sie stawial pod koniec dnia,a niech to szlak z tym wszystkim,do tego mojemu M. jeszcze nie odeslali prawo jazd i juz 2 tydz leci jak siedzi bez pracy,nawet za bardzo nie ma gdzie jechac i pytac,bo jak tak bez prawka :ico_zly:
pogoda tez ostatnimi czasy do bani,glowy chce pourywac,ja chce juz wiosne,ciepelko itd :ico_zly:
wlasnie zaraz ide jesc-dzis robilam knedle z truskawkami
sciskam wszystkie was kochane majoweczki
ciekawe co tam u babe_boom i kotecz@ka