Jagodka,aha a ja myslalam ze praca tez bedzie w Wawie...a skoro tak podobnie jak mial to bylo by fajnie,3 mam kcuki zeby sie juz to wszystko poukladalo u Was :ico_sorki:
a wiesz co,we wrzesniu to za rok to juz 2,5 roku beda mialy dzieciaki...no to juz spoko mysle...Maya pojdzie od 3 latek...bo wtedy juz ponoc jest darmowe przedszkole tylko za jedzenie sie placi wiec bedzie nas na nie stac :-D a ja co?a ja pewnie poszukam takiej pracy na caly etat...ale to jeszcze 1,5 roku wiec nawet nie zawracam sobie tym glowy...no alepomysl tez jest :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-11-10, 12:20 ]
a jeszcze Zborra tak myslalam o tych Upsi dla Hanki i skoro tescie kupia te duza to moze Ty zamiast maleutkiej mozesz kupic ksiazke!!hmm nie wiem czy u Was sa..u nas nawet dosc tanie a Ile Maya ma z nich radochy,jedna ma taka rysowanke i sa tak kolorowe obrazki tych wszystkich postaci a druga juz lepsza z naklejkami w srodku ktoe juz Maya ponaklejala sobie...oglada i przeglada ja calymi dniami....i kaze sobie czytac i wogole bo tam sa przedstawione obrazkowo odcinki z bajki wiec jej sie bardzo podoba...i slowa tych ich piosenek sa napisane wiec mozna sie w angielskim podszkolic :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-11-10, 12:38 ]
http://shop.ebay.pl/items/?_nkw=In+The+ ... &_osacat=0
nawet znalazlam na polskim ebayu tylko nie ma niestety jeszcze polskiej wersji...ale ja mysle ze jezyk dla takich malucow jeszcze az tak nie ma znaczenia...Mama jej piosenka zaspiewa,bajke po swojemu opowie :ico_oczko: a najwazniejsze te kolorowe obrazki beda takie jak trzeba :-D