Witam z rana, jak samopoczucie ? U mnie strasznie wieje za oknem. Wczoraj wróciliśmy grubo po 23 do domu, impreza się udała.
Dziś pierwszy raz wstawałam w nocy siku, w ciąży jestem czy co ? :-D
szalejesz :-) ja dziś w nocy nie wstawałam pierwszy raz od dwóch miesięcy :-DDziś pierwszy raz wstawałam w nocy siku, w ciąży jestem czy co ? :-D
noo, to suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Wczoraj wróciliśmy grubo po 23 do domu, impreza się udała.
u mnie suprrr... Chłop przeliczył nasze zasoby finansowe i może/chyba/jak się uda zamówimy w piątek wózek :ico_sorki: ale na razie się nie napalam, bo potem odchoruję, jak będę musiała jeszcze tydzień poczekać...jak samopoczucie ?
u mnie wichura także :-) leje, wieje, szaro strasznie :ico_olaboga: znaczy się normalny, tradycyjny wręcz szkocki, jesienny poranek :-DU mnie strasznie wieje za oknem
obstawiam, że to po imprezie :-) :ico_sorki:Ciekawa tylko jestem czy to efekt wczorajszej imprezy - dużo jedzenia i picia - czy juz mi tak zostanie. Oby nie
no to będziesz mieć dzis wesoło..czas szybciutko i przyjemnie zleci..i mam dziś dłuuugie słyszenie z Polską
ja będę prasowała tylko pościel, a ją mam jeszcze nie wypraną. Ciuszków nie prasuję. Moja awersja do prasowania jest zbyt wielka. U mnie dziś błogie lenistwo. Nawet obiad mam zrobiony.ja dziś chyba za prasowanie się wezmę :-) oczywiście dzidziusiowych rzeczy... ale to jeszcze z ostateczną decyzją poczekam na przypływ weny :-)
dokładnie :-) no i kawę wypiję w towarzystwie jakby :-Dczas szybciutko i przyjemnie zleci..
o tak, ja się łapię na kawkę :-)stawiam poranna :ico_kawa: :-D :-D
a wiesz, co ja wczoraj zrobiłam :-) Kochana, najpierw zrobiłam pranko, a potem zaczęłam się zastanawiać, gdzie ja to rozwieszę, bo przecież szybko nie wyschnie :ico_puknij: :-D i poszłam na całość i rozwiesiłam się ze wszystkim wszędzie, nawet na kaloryferze w łazience dwie pary spodenek powiesiłam, których Krzysiek wcześniej nie widział :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D nic nie powiedział :ico_brawa_01: :ico_sorki: tylko jak wszedł do domu to stwierdził, że pranko malute robiłam, bo pachnie Pestki proszkiem :-D także udało mi się niesamowicie :-)A od jutra Bogdan wraca do pracy, więc zamówione przeze mnie rzeczy, które przyjdą będę mogła bezkarnie do szafy upychać :-D :-D
super :ico_brawa_01: bo ja bardzo nie lubie tak sama..o tak, ja się łapię na kawkę
musiałabym wile filmów poogladac..i wiesz ja nie mam wogóle pamięci do nazwisk i tytułow zwłaszcza po angielsku..ale grunt to dobra zabawa..umię przegrywac :-D :-D :-D za tydzien chcemy zorganizowac turniej bo to ma opcje gry druzynowej wiec skrzykniemy znajomych i bedzie zabawa :-D :-Dnoo to ćwicz się Marta, żeby go ograć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość