My byliśmy u rodziców mojego chłopa, objadłam się sernikiem, a teraz sobie poleżę :-Dnoo, Laseczki, cosik nam tu ucichło :ico_szoking: :-) gdzie jesteście?? :-)
Jutro muszę w końcu pójść do okulisty, bo nie ma na co czekać.
mniamiii :-)objadłam się sernikiem
noo, ja niestety tez od kilku dni to z olejkiem chodzę w kieszeni i smaruję co jakiś czas, bo swędzi mnie, szczególnie właśnie u góry brzucha...i mnie swędzi,
i tylko tym się pocieszam :-D ale generalnie jestem zadowolona z siebie, z młodym przytyłam 13,5kg, więc myślę, że teraz też tak będzie...ananke, 10 kg przez tyle miesięcy to nie tak źle
noo, teraz to juz ponad 8kg to dzidzia z całą resztą (łożysko, wody, dodatkowa krew), także wiesz... noo, ale potem będziemy gubiły na dłuuugich spacerkach :-Dnie mam pojecia skad te kila sie biora :ico_haha_01:
a lekarza pytałaś? bo to niedobrze, jak nocno ręce i nogi puchną :ico_noniewiem:mi strasznie puchna nogi i to uczucie ciezkosci jest przeokropne,spac sie nie da :ico_noniewiem:
donatka współczucie. Zastanawiam się kiedy mnie dopadnie. Chyba, że będę taką szczęściarą, że do końca ciąży nie będę miała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: obyale zgaga mnie znów męczy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość