e tam, zaraz "fałszuję" dbasz po prostu o prawidłowy wynik :-D Jak robiłam kiedyś wyniki na hormony wątrobowe i cholesterol, to taka znajoma pielęgniarka mi powiedziała, że żeby wynik wyszedł prawidłowy, to od 18 nie wolno nic jeść ani pić poza wodą czy niesłodzoną herbatąfałszuję jutrzejsze wyniki i piję juz dziś tylko wodę mineralną :-D i lekka kolacja niezbyt późno i jakos dam radę do jutra do 11.00 :-)
noo, ja po tym drugim pobraniu krwi będę szybko wracała do domu, żeby się z moim nie minąć :-)A poza tym czekam na listonosza. :-D
no wiesz... na cito :ico_oczko: :-D :-D :-D a u przeciętnego człowieka pochodzącego z wyspy to oznacza "tydzień" :-D a tak seio, jeśli wynik będzie bardzo zły to zadzwonią do mnie w ciągu 3 dni roboczych, jeśli nie, to po tyg dostanę kopię badań pocztą do domu i kopię dostanie moja położna :-)A kiedy będziesz miała wyniki ?
dokładnie... im się nigdzie nie spieszy, jeśli nie ma bezpośredniego zagrożenia życia... bo w szpitalu w ciągu dwóch godzin zrobili mi kompleks badań łącznie z rozmazem krwi pod kątem odrzucania przez organizm ciąży....no tak słynny z dowcipów refleks.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość