niedawno rozmawialam z moim szwagrem,ktory jest lekarzem neurologiem,ale ma dyzury na pogotowiu i mnie wrecz blagal,zeby w zasiegu reki Antosia nie bylo zadnych orzeszkow czy kuleczek i koralikow,dzieciaki uwielbiaja wkladac do nosa takie rzeczy a najgorsze jak dalej takie cos nie wpadnie do przelyku tylko do tchawicy i moze byc tragicznie.
ja mam chopla na tym punkcie....tyle się naczytałam jak tragiczne skutki mogą być przez połkniecie takiego dziadostwa :ico_olaboga: :ico_olaboga: ...jest taka aktorka-kurde zapomnialam jak sie nazywa, ma dziewczynki bliżniaczki i były chore i wzieły jakieś tabletki i jednej tak nieszczęśliwie wpadla, że dziewczynka sie tak zadławiła,że przez parę lat jest juz w śpiączce :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ............to był naprawdę nieszczzęśliwy wypadek, ale tak jak teściowa[Delicji[/b] zrobiła to należy jej sie porządny kopniak w nonono, koraliki takiemu małemu dziecku :ico_puknij: :ico_puknij:
Hektorka zdrówka życzę :-)
Delicja odpocznij u rodzinki :-)
Kamelek trzymam kciuki,żeby Ci sie udało :-) , lepsze mniejsze pieniądze, ale święty spokój :-)
łóżeczko ma 150 długości, wiec na razie bedzie dobre, niestety tak go przyzwyczailismy,że zasypia tylko z nami w łóżku :ico_wstydzioch: , musi się do któregos z nas przytulić i tak zaśnie, niestety sam nie zaśnie :ico_wstydzioch: , a ja nie mam sily teraz go tego uczyc, wiec tata bedzie na razie spac u niego w pokoju kolo niego bedzie sobie materac kłaść, a jak sie budzi w łóżeczku to jest taki wielki krzyk i rozpacz, ze aż :ico_wstydzioch: sąsiadów jak byśmy go bili, widziałam wiele lóżeczek z obramowaniem, ale na razie u nas odpadają z tego powodu, a bez zabezpieczenia sie boje, bo on niestety spada i wtedy dopiero jest krzyk.....więc na przejsciowe zdecydowaliśmy się na takie.....wiem,ze to śmieszne i ze to tylko i wyłącznie nasza wina :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
nie miałam USG, tylko mnie badał, szyjka cała, niestety cisnienie dosyć wysokie....wstyd sie przyznac trochę oszukałam bo jest jeszcze wyzsze, ale nie przyznałam się, bo wiedzialamże położy mnie na patologię, a ja nie chce, bo będe tylko tam gnić, tabletki i tak sama muszę sobie kupić, badań nie robią, tylko ciśnienie mierza, sama w domu sobie to robię...........powiedział,że jak bede za 3 tygdnie i sie nie zmini to do szpitala.......................mojemu nawet nie powiedzialam, bo on zaraz by nakablował jemu............w przyszłym tygodniu muszę zrobiś posiew z pochwy i przed wizytą na KTG..................
[ Dodano: 2008-11-13, 10:02 ]
my myśleliśmy o takim łóżeczku
http://www.allegro.pl/item477264960_naj ... _cars.html
może nie takie wymyślne jak te samochody, ale nam się podoba, tylko właśnie jak go nauczymy wiekszej samodzielnosci :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
co sie z
Kolka dzieje :ico_noniewiem: , chyba w wir pracy wpadła
przeczytałam w koncu o tej aferze na kwietniówkach i zszokowało mnie to,ze ta dziewczyna oskarzyla K@tke, ze oszukiwała na temat swoich ciąż i poronień :ico_szoking: , niby przeprosiła, ale niesmak pozostał.......................