:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla lekarza :-) bo zapewne suprr wyglądasz :-) ostatnio nam tu fotki nie wrzucałaś :ico_nienie: a my czekamy :-)a na koniec lekarz strzelił mi komplementa...
ze zgrabnie wyglądam... you look healthly... jak zmierzył mi zwrokiem brzuszek...
hehe
no to jak wóciłam zajarana po wizycie to opowiadam mojemu K
a on zszokowany że kobiecie w ciąży ktoś komplemenciki prawi...
tak, ja wtedy też byłam zdziwiona, ale mi tłumaczyła, że wyniki krwi i moczu wychodzą prawdziwsze przy normalnym trybie życia, a nie na czczo, tylko czasami trzeba na głodniaka powtórzyć badanie :-) tak, jak ja dziśJa przeżyłam podobną konsternację jak mi położna powiedziała że do badań krwi nie muszę być na czczo
aż tyle Aniu... przecież to wózki można pomylic i kiedyś przyjechac do domku z dzieckiem sąsiadów... :ico_brawa_01: :ico_oczko:w każdym razie tutaj graco nie skrzypią, a przynajmniej te 7 modeli, które dziś obsłuchałam :-)
dziś to chyba jakieś szczepienia były w tej przychodni :ico_olaboga: ja tylu wózków na oczy nie widziałam w żadnym tutejszym sklepieaż tyle Aniu... przecież to wózki można pomylic i kiedyś przyjechac do domku z dzieckiem sąsiadów... :ico_brawa_01: :ico_oczko:
nieee, noo, to poproś kogoś :-) :ico_sorki:a no fotki nie wstawiam, bo nikt mi ich nie robi...
bardzo, bardzo :-)motywujesz sie do pielgrzymek w strone Perth?? :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a na koniec lekarz strzelił mi komplementa...
ze zgrabnie wyglądam... you look healthly... jak zmierzył mi zwrokiem brzuszek...
:ico_brawa_01: To dobrze, może wkońcu popracowali nad tymi wózkami :ico_oczko: On pracował w tym sklepie z 3 lata temu...przy okazji "obsłuchałam" kilka wózków graco, bo dreptałam do przychodni dwa razy - i na szczęście żaden nie skrzypiał
mi też ulżyło, bo kurna już 4 miesiące temu wpadł mi ten model w oko - a skrzypienia czy trzeszczenia bym nie zniosła, bo nerwicy bym dostała.... także jak się coś niespodziewanego na koncie nie wydarzyło, to po obiedzie siadamy z Krzyśkiem i zamawiamy :-D i w poniedziałek powinien już być :ico_brawa_01::ico_brawa_01: To dobrze, może wkońcu popracowali nad tymi wózkami :ico_oczko: On pracował w tym sklepie z 3 lata temu...
gadaj tu zaraz gdzie ty sie szwędasz i pod jakim pseudo... :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01:Kobietki, jestem też na szkockim forum,
czy to będize ostatni zakup??? WOW...także jak się coś niespodziewanego na koncie nie wydarzyło, to po obiedzie siadamy z Krzyśkiem i zamawiamy :-D i w poniedziałek powinien już być :ico_brawa_01:
ja na nowaszkocja.net :-) jako Whisky79 :-) a Ty też tam bywasz?? :-)gadaj tu zaraz gdzie ty sie szwędasz i pod jakim pseudo... :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
noo, prawie, prawie, jeszcze wanienka, a na resztę dostaniemy kasę od mojej mamy i jej przyjaciela, czyli na tę nianię elektroniczną i leżaczek-bujaczek...czy to będize ostatni zakup??? WOW...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość