Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2008, 09:49

Sabcia okropna ta pomyłka w szpitalu :ico_szoking: Jak w ogóle mogli coś takiego napisać!!!!???? Nawet jakbyś nie straciła swoich dzieciątek!!!!! Okropne.

A Ty jeszcze krwawisz że czekacie z przytulankami??? Czy poprostu się nie zabezpieczacie i nie chcecie dlatego ryzykować??? My ze starankami po stracie naszego maleństwa czekaliśmy 6 cykli ale przytulanki zaczeliśmy jak tylko przestałam krwawić :-)

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 lis 2008, 11:24

Motylek22, no własnie nie krwawie od soboty a przytulanki ju z były oczywiscie ale od wczoraj zaczeły sie juz na całego i troche sie boje czy to nie zawczesnie, ty piszesz ze zaczeliscie od razu tak dobrze rozumiem bez zabezpieczenia?

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2008, 21:27

Sabcia, nie my zaczeliśmy po 6 cyklach (po 6 @) a przytulanki były odrazu ale z zabezpieczeniem :ico_oczko: Tylko ja miałam zabieg w szpitalu i tak mi kazali czekać lekarze i moja ginka i pielegniarki i lekarze w szpitalu więc nie chciałam ryzykować jak tacy zgodni byli.

Awatar użytkownika
Sabcia

13 lis 2008, 11:25

DziekiMotylek22,
a co tu tak cichutko

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 15:41

witajcie kobetki :ico_brawa_01: oj stęskniłam sie za wami - dlugi weekend okazał się za krótki a powrót do pracy bolesny :ico_oczko:
U mnie żadnych nowości - czekam do wtorku na wizytę u endykrynologa, potem badania i wizyta u ginekologa, kolejne badanie i w sumie decyzja na poziomie moim i męża - czy już zaczynać, czy jeszcze troszkę poczekać... :ico_noniewiem: ehhh...tak przyjemnymi rzeczami będe się martwić jak mnie przebadają :ico_haha_02:
a co tutaj faktycznie tak ciuchutko? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

13 lis 2008, 17:23

Hajlo!! Ja jestem ale tylko na chwilke, nie mam czasu do kompa usiąść. Może wieczorkiem znajde więcej chwilki i posiedze.
Odebrałam wyniki wszytskie są w normie, tzn te hormony tarczycowe i cytomegalia (igg dodatnie a igm ujemne). Jutro dzwonie po wynik histopatologiczny. Mam nadzieje że nic tam nie będzie!!! Buziaczki

Awatar użytkownika
rybcia82

13 lis 2008, 17:28

witajcie ,ja tez mam tylko czasem chwilke...tak z doskoku,bo ja jestem w pracy:)
witaj eve,kochana tyle postów cie nie widzialam:)
jak tylko porobisz badanka to nie czekaj tylko dzialajcie...ja tak ostroznie,moze sie uda,a jak nie to nastepnym razem(chociaz zawsze szkoda ze nie odrazu)...pozdrawiam i ciebie madziu...ty tez pewnie niedlugo ruszasz do boju-badanka porobione i wyniki ok...wiec suuuper...
buzka dla wszystkich-musze sie za robote troche wziasc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

13 lis 2008, 21:01

Czesc Rybeczko!!! WIdziałam twój wykresik i zostawiłam koment pod!!!
A będziemy się do roboty brać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sama przyjemność :ico_wstydzioch:
A ja sobie wreszcie odpoczywam tylko ta sterta garów mnie przeraża w kuchni. ALe jak mus to mus

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 09:08

magduś no to super że półmetek wyników za wami. co do histopatologii - to tak na prawde wykrywa tylko jakieś zakażenia albo choroby (najczęściej zaśniad groniasty). Mi się wydawałao, że badanie histopatologiczne ma ustalić przyczynę obumacia dzieciaczków (chociaż tą akurat znam) i napiszą czarno na bialy co, jak i dlaczego. O ja naiwna! :ico_oczko:

rybcia co do starań - to Ty juz jeseś dla mnie absolutnym liderem w dtereminacji :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lis 2008, 09:19

Badanie hisyopatologiczne robi się w kierunku komórek rakowych i aby potwierdzić obumarcie płodu. Na moim wyniku tylko było potwierdzenie MISSED ABORTION czyli ciąża obumarła. Wiekszość z nas nigdy się nie dowie co było przyczyną śmierci naszych dzieciątek. . .

Najważniejsze że wyniki macie dobre, czyli nie macie jakiegoś grożnego wirusa i macie duże szanse na zdrowe maleństwo tak jak ja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja już czekam z niecierpliwością aby wycałować te jego kochane malutkie stópki wierzgające w brzuszku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”