12 mar 2008, 11:21
Jednak, kiedy ją przytulam, to wszystko mija. Najgorzej, że nie mam pojęcia o co chodzi. Babcia mówiła, że to przez zęby i ta infekcja również. Bo jedynki moga inaczej wychodzić u gory niż na dole.
Kasiu dużo płynów,żeby ci sie nie odwodnił.
a wiecie co? Ja to wolę wielkanoc od grudnia, bo wiosna i jakoś tak zawsze weselej. No i my 12 na ślub. Teraz amelci chrzciny muszę kupić jakiś żakiecik sobie. 12 kwietnia ślub, pójdę w tym co kupię, dokupię najwyżej super bluzkę. No a w maju kolejna impreze i to w zamku Ksiaż. Powinnam znowu coś kupić, bo nie mam nic wieczorowego. I skąd na to wszystko wziąć kasę. ale dobrze, bo jest powód do zakupów, a tak to nic bym nie kupowała. A i mój mąż mnie zaskoczył, bo dostałam spóźniony prezent na dzień kobiet. Komplet biżuterii. Zresztą jak co roku. Tak po 50 latach małżeństwa będę miała 50 kompletów. :-D Może i brylantów się doczekam. :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-03-12, 10:26 ]
To znaczy muszę ją dać do żlobka, bo niania we Wrocławiu około 800 zł. Żlobek taniej. a nie mam na miejscu mamy ani teściowej. Do pracy muszę pójść, bo do lutego 2009 mam pieniądze z uczelni, a później nic. A są dwa kredyty do spłaty. Jeden spłacamy z moich pieniędzy, a drugi z męża.
Dlatego zaszczepiłam amelcię na wszystko na co tylko się dalo. zostały tylko menigokoki, ale na to będę szczepić w 13 miesiącu. A Amelcia wtedy pójdzie do żłobka. Wiem, że dzieci chorują w żłobkach i trochę jestem tym przerażona, ale trudno.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Nawet nie wiecie, jak czasem tego potrzeba. Fajnie, że można na Was liczyć.