Hello
Majunia spi znowu pojawila sie goraczka chcialam ja troche przeciagnac ale padla mam nadzieje ze w nocy spadnie temperatura i juz nas nie bedzie meczyc
:-D :-DGosia, to nasze chłopaki gabarytami niemal identyko :ico_haha_01:
Ulka robi dokładnie tak samo, jej nie dostanie to czego chce, to staje, zaczyna tupać i krzyczy. Oczywiście przestaję wtedy reagować, mówię jej, że ma się uspokoić, bo tym niczego nie wskóra :-)A jeszcze mam do was pytanie.Czy wasze pociechy tez nauczyly sie tak zloscic jak nie dostaja tego czego chca?Bo Mirek pod tym wzgledem stal sie strasznym szantazysą :ico_haha_01:
Wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Amelka dzisiaj opanowala nareszcie siedzenie znaczy z brzuszka lezac potrafi usiasc
Ja myślę, że wspomnieć możesz, a nóż CI coś doradzi....To chyba z pielęgniarką będzie więc nie wiem czy wspominać o infekcji tym bardziej, że już się goi..
Też mnie to wpienia i czasem mam ochotę Ulkę "wystawić za drzwi", ale cóż takie uroki macierzyństwa, nikt nie mówił, że będzie lekko i łatwo :-)Kurcze to mnie najbardziej wkurza kiedy śpię sobie smacznie i jeszcze chętnie bym pospała, za oknem ciemno, w domu cicho.. a ten mały urwis już wyspany "każe" nam wstawać :ico_puknij:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość