14 lis 2008, 23:41
dziewczyny ale wy produkujecie :ico_haha_01: ja nigdy w temacie nie jestem bo tyle piszecie ze chyba bym musiala 2 dni czytac :ico_haha_01:
ananke milutka ja sie przeprowadzam za 2 tygodnie,a ogolny stan jest u mnie do nonono wiecznie sie o cos martwie i tak mi leci,ostatnio przy kazdym wstawaniu musze siusiu i tez sie martwie czy wszystko z szyjka dobrze a wizyta dopiero za 2 tygodnie.Przygotowania juz koncowe jutro jade po reszte rzeczy i koniec z kupowaniem,coraz mnie sily mam,przy chodzeniu jak beczka zarzucam brzucholekim :ico_haha_01: wogole to mi sie taka sucha skora zrobila ze na dloniach az takie zaschniete plamy mam,smaruje oliwka ale zaraz wsiaka i nic to nie daje,a z jedzeniem tak jak zawsze nic sie nie zmienilo po kromeczce,obiadek i na sniadanko platki :ico_haha_01: a jak mi cos nie zasmakuje odzywaja sie odruchy wymiotne :ico_haha_01: wy wszystkie duzo jecie?ja to sie czasem martwie czy bubus ma wszystkie witaminy bo tak malo jem.Ale sie rozpisalam :-D juz koncze bo was zanudze to papa
[ Dodano: 2008-11-14, 22:41 ]
milutka204, ciuszki sa sliczne :ico_brawa_01: