Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 23:59

nie, nie kupuję...zastanawiam się...pokażę rodzince...zrobimy głosowanie :-D
Kamizela bierz...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 00:00

Karola no chcę brać hehe ale to aukcja, koniec za 30 minut :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-16, 23:16 ]
Właśnie się dowiedziałam, że wczoraj zmarła mama mojej wirtualnej znajomej :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-11-16, 23:37 ]
Wszystkie pouciekały, ja też spadam :ico_olaboga:

Aukcję wygrałam :ico_haha_01:

Dobranoc.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 08:49

zborra, błagam cie mała bedzie wygladała jak stara malenka
napewno znajdziesz cos fajniejszego
no chyba ze bardzo ci sie podoba

ja z tych co pokazała kamila jedną wrzucilam do obserwacji ale kurde nie powinnam nic kupowac bo ma
ostatnio kupiłam szarą w h&m i ma jeszcze tą z roczku
białą i kolorową i obie będą na nią dobre
wiec chyba rozpustą byloby kupowac jej jeszcze jedną

tym bardziej ze musze jej buty zimowe jakies skorzane kupic

Awatar użytkownika
Ewcik
Trzy tysiące lat minęło...

17 lis 2008, 09:46

wróciałammmmm
cieszycie sie :-)
następny wyjazd za tydzień do moich rodziców, a potem na mikołajki do ............... teściowej.
Ustaliliśmy że raz w miesiącu będziemy do nich przyjeżdżać, ale po warunkiem że nie będzie się wtrącać w nasze życie, a przede wszystkim w wychowanie Alicji.
Trochę sie boję, ale chcę spróbować. Nie lubię się kłócić i mieć wrogów.

Dobra zajrzą później bo Ala mi borutę w domu sieje
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 16:40 przez Ewcik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 10:05

Dzień dobry.

Wiktor w nocy nie dostał czopka, pół godziny temu miał 37.8 więc też mu na razie nic nie podałam ale chyba i tak zadzwonię i umówię go do lekarza, niech go zbada. Jedyne co to furczy mu w nosku, tak jakby miał jakieś zaschniete glutki ale psikam mu non stop wodę morską.

Ewcik brawa za chęć kompromisu, pozostaje życzyć, by teściowa naprawdę się zmieniła :ico_sorki: No i oczywiście cieszymi się, że wróciłaś :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-17, 09:36 ]
I co, wszystkie jeszcze śpią ?

[ Dodano: 2008-11-17, 09:54 ]
Obserwuję małego i póki co temperatura nie wzrasta :ico_sorki: No ale do końca dnia daleko ...

I wiecie co, licytuję bojówki dla małego :ico_olaboga: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 11:09

Hej!

o dobra, ta kiecka to prowokacja :ico_haha_01: na razie mam 4w obesrwowanych i zobaczymy...
Jagódka rozpusta z sukienką? moja ma chyba z 8-10, a ja i tak mam chęć kupić kolejną :-D
Kamizela no to leć do lekarza...lepiej sprawdzić, tym bardziej, że ostatnio mały ma takie problemy ze zdrókiem...po co macie się wszyscy niepokoić? a bojówki? no wiesz...ale się rozbrykałaś!!!
Ewcik no to super, oby Wam...jej szybko nie przeszło.

u nas nocka spokojna, choć ja przez @ to ciągle się rzucam i nie mogę se znaleźć miejsca...
zaraz zmykam do pracy, bo chce do jakiegoś lumpku wpaść jeszcze. będę dopiero wieczorem i już widzę ,ile będzie czytania...
miłego dnia! Kamizela, jak co to daj mi znać na kom. bo będę się cały dzień zastanawiać co z Wiktorkiem...pa!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2008, 11:12

:ico_olaboga: a ja wstałam o 9.20 :-D Kacper jechał dzis na wycieczkę więc wyszykowałam go o 7.00 i położyłam się do Karola bo sie wiercił, no i razem dobrze nam było i tak spaliśmy. Dziś chyba go nie uśpię wcale, nie wiem czy na dwór wyjdziemy na dłużej bo strasznie wieje i coś się chmurzy, a w domu tak go nie zmęczę, no ale dobrze przynajmniej pójdzie wcześnie spać. No zobaczymy.

Ewcik, pewnie, że się cieszymy, bo każdej tutaj brakuje. A i cieszę się z teściowej, to znaczy z ugody i oby się udało, bo takie zgryźliwości i niesnaski na nic i tylko nerwy psują.

kamizela, szalona zakupoholiczko :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: co to bedzie jak wyjedziesz, wszystko wykupisz w UK :ico_oczko:

jagodka24, kiecek niby nigdy nie zadużo u kobiety, ale buty są ważne. A wiesz, my ostatnio kupiliśmy Karolowi skórzane buciki, takie proste zwyczajne krótkie kozaczki, ale ze skórki z firmy gufo za 20 zł, jakaś wyprzedaż była, za 20 zł to grzech było nie kupić :ico_haha_01:

Dobra zmykam już, doprowadzic się do ładu i może chociaż trochę wyjść, bo chętnie skoczyłabym do lumpiku, bo dziś dostawa w tym koło mnie :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 11:15

No właśnie pediatra nie odbiera telefonu, spróbuję później, i tak pewnie przyjmie nas około 18.

A Wiktor teraz ma zimne czoło, poliki, wygląda na to , że temperatura ustała :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewcik
Trzy tysiące lat minęło...

17 lis 2008, 11:25

Alicja już się układa na pierwszą drzemkę. Zaraz posprzątam i na jakiś króciutki spacerek jednak wyjdziemy mimo niesprzyjającej aury.

Sikorka, Ala też ma na zimę butki z gufo, ale teściowa zapłaciła za nie 50zł. Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 11:26

Dajcie spokój :ico_oczko: Wiktor wcale nie ma dużo ciuchów, w porównaniu do waszych mlauchów, ma np. 5 par dżinsów, jedne spodenki dresowe i jedne na wzór bojówek Nexta ... 5 bluz z kapturem, 1 bez kaptura, jeden sweterek, jakieś 7-8 bluzek z długim rękawem, kilka par body, dwie kurtki jesienne, jedną zimową ... To wcale nie tak dużo :ico_noniewiem: Teraz usiłuję sprzedać rzeczy wiosenno/jesienne, które po zimie będą małe, by kupić coś większego :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-17, 10:27 ]
No i ma kilka bluzeczek i spodni do użytku domowego ...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”