17 lis 2008, 13:09
hmmm ja z tym spaniem to powiem tak,w domu spalam zawsze na rozlozonej rogowce i ona miala zalamanie w jednym miejscu ..przywyklam ale czesto wsawalam rano"polamana"...tutaj w UK mielismy na poczatku pojedynczy materac,ło matko...sprezyny wylazily tak ze czasem jakas piers mi utknela w sprezynie...bol nieziemski po takie nocy czlowiek nie wie co sie dzieje-9mcy dalismy rade ...dlatego kupilismy porzadne loze z konkretnym materacem...najgrubszy jaki byl w fabryce...wygodny niesamowicie...nie miekki i nie twardy....i spimy na nim z Maya wiec jej tez jest wygodnie na bank!!!!jak kupowalismy lozeczko to nam tu bylo obojetne bo i tak chcielismy zeby Maya z nami spala na poczatku....a materac byl gratis do lozeczka,piankowy gruuuby...ale jast bardzo twardy,nawet za twardy i Maya na nim nie ulezy raczej :ico_noniewiem: .....fajnie robi za kanape :ico_oczko:
Ewck,taka pianke dla doroslych tez mielismy na starym mieszkaniu jako lozko dla gosci...i po roku wyjechala na smieciowisko bo sie wylezala tak ze siedziec sie nie dalo a spala na niej moja kumpela jak byla u mnie przez 6mcy :ico_noniewiem: ....i dlatego pytalam Doris jak sie miewa fotel bo moze ta gabka jakas wytrzymala jest i lozko spelni swoja funkcje :ico_noniewiem: tu nie ma takiego wyboru w materacykach jak w PL ...my poprostu kupimy Mayci sprezynowy materacyk w Ikea jak przyjdzie czas :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-11-17, 12:25 ]
dziewczyny gdzie jestescie?poniedzialek juz,czas wrocic w obroty forum!! :ico_oczko:
Kamila,jak goraczka ,rosnie?