ale co już w domku tak?mam wózio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D
wow no to skłądaj i wstawiaj nam tu foteczki bo my sie doczekac nie mozemy...
ale co już w domku tak?mam wózio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D
taaa :-) juz w domku :-)ale co już w domku tak?
:-) wrzucę to, co mam, czyli wersję roboczą, a jak Krzysiek poskłada go wieczorem do końca to jutro zrobię nowe foty :-)wow no to skłądaj i wstawiaj nam tu foteczki bo my sie doczekac nie mozemy...

heh.. no właśnie.. tutaj oni wariują totalnie co niektórzy.. na szczęście tylko niektórzy... Młody miał urodziny w październiku i wyprawiliśmy je w domu, dla naszej trójki.. kupiłam tort w kształcie boiska i dziecko piszczało z radości :-)Mam pytanko - jak wyprawiacie tutaj dzieciom urodzinki???
nie bardzzo chce w domu bo mamy strasznie ciasno i nawet jak przychodzi do Madzi 1 koleżanka to jest juz sajgon w domu :ico_oczko: Musze się zorientować jakie wogóle to są ceny takiej imprezy - myślałam o takim miejscu gdzie sa piłeczki i dzieciaki się wspinają po tych wszytskich rusztowaniach bo to jeszcze ten wiek co maja z tego frajdę, ale aż boje sie zadzwonić i spytać o cenę :ico_noniewiem:także wiesz Aniu, możesz pomyśleć o malutkim przyjęciu w domu, albo zacząć już odkładać na jakieś inne miejsce publiczne, przy czym chyba już musiałabyś rezerwować termin....
nic po prostu wizyta kontrolna. Wy tez tak macie? 3 wizyty u GP a 7 wizyt u Midwife w czasie ciąży, więc akurat teraz mi wypada do GP.a coś się dzieje, że idziesz do GP?
to dobrze, bo myślałam, że Ciebie też może dopadł katar.... oby nie :-)nic po prostu wizyta kontrolna.
u mnie inaczej... miałam jedną wizytę u GP na samym początku i potem już u położnej, w 12 tyg, 16, 20, 24, 28, 32 (dziś), 34, 36, 38, 40 :-) tai mam harmonogram przynajmniej....Wy tez tak macie? 3 wizyty u GP a 7 wizyt u Midwife w czasie ciąży, więc akurat teraz mi wypada do GP.
wiesz, wcale nie musi być to drogie.. bo to tutaj popularne przecież :-)myślałam o takim miejscu gdzie sa piłeczki i dzieciaki się wspinają po tych wszytskich rusztowaniach bo to jeszcze ten wiek co maja z tego frajdę, ale aż boje sie zadzwonić i spytać o cenę :ico_noniewiem:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość