No widze że wreszcie ruch się zrobił :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kristi z tymi spacerkami to świetna sprawa by była, bo miałabyś trochę czasu dla siebie nawet jak Marcuska połozysz spać :ico_oczko:
:ico_haha_01: popieram również Aginko:ico_smiechbig:To ja narzekam ze jestem zmeczona.. a one tak dlugo spia????
Nicole juz spi ponad 2 godzinki a Marcus tez jakos podobnie!!
To jest szok.. a ja juz bym chciala zeby sie obudzili..
Kristi, cudowna z Ciebie mama ..... i kobieta nie do zdarcia ...... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Basiula napewno jeszcze trochę poboli, ale dobrze że masz juz to za sobą :ico_brawa_01:myslalm ze jest juz ok, bo w szpitalu to nie moglam sie doczekac wyjscia i nic mnie prawie nie bolalo a tu jak wiecej pochodze, bo mnie rwie to z jednej to z drugiej strony brzucha, i dlatego staram sie jak nalwiecej siedziec lub lezec, no ale przy Asi to nie zabardzo sie da :-)
cicho...to dobrze że Asiula myśli że jesteś taka pobozna :ico_haha_01:Asiula sie bardzo ucieszyla, chociaz chyba nawet za bardzo nie miala czasu tesknic, bo moi rodzice 'zawalali' ja prezntami i zajmoali zabawa, takze moja corka myslala za jestem w kosciele i robie amen :-D (przez 4 dni, no ale niech jej bedzie hihi), bo mowila: 'mama Bama, kocia, mód amen!" :ico_haha_02: (czytaj: mama basia w kosciele modli sie i robi amen! :ico_haha_02: :ico_haha_02:
Cudnie :ico_haha_02:
to chyba zazdrość o mamusię tu się troszeczkę odzywa :ico_noniewiem:i najgorzej jest jak mala Nicole chce isc spac i jest zmeczona to wtedy robi wszystko specjalnie.. i wie ze niemoze ale chce pokazac ze mam nie zajmowac sie malym Marcusem tylko ja isc uspac ..a ja jak jestem w trakcie dawania malemu Marcusowi mleczka to jak sie mam rozdwoic.. to sa takie sytuacje stresowe.. tym bardziej ze Nicole nie slucha sie .. slucha sie wtedy kiedy ona chce a nie wtedy kiedy ja cos mowie.. a jak krzykne to tez nie pomaga za bardzo .. ale staram sie nie krzyczec...
Pewnie, masz rację :ico_oczko:Maggie byloby wygodnie zostawic malego w domu,bo niewiadomo jaka pogoda bedzie.. i wogule niewiem czy mala bedzie chciala tak dlugo isc?? Oczywiscie ze chetnie bym Marcuska wziela ze soba ale niewiem... nasza pogoda ostatnio jest do d..y :-D a niechce zeby sie maly przeziebil :ico_oczko:
Anusia no troszke sie o to boję, choć widzę ze sie zaokraglił na buzi i nappewno urósł...Maggie, myślisz, że Antoś za mało waży?
No dobrze teraz trioszkę o mnie...hehe
byłam dzisiaj u tego mojego przyszłego szefa, oddała formę Crb czyli o niekaralności no i teraz mam poczekac aż sprawdzą formę...tzn musza wysłać więc to otrwa jeszcze ze dwa tygodnie...ale nie martwi mnie to bo zdąże na spokojnie załatwić przedszkole dla niunia.
Dzisiaj byłam juz w tym przedszkolu, i jutro o 14.30 mam pójsć na spotkanie z dyrektorką, pogadam zapytam się czy jest możliwość żeby Antoś juz w przyszłym tuygodniu raz poszedł, na kilka godzin, troszkę się oswoił...
Mówię WAM mam ogromnego stresa..... :ico_noniewiem:
ale chyba lepiej wcześniej zaznajomić dziecko z takim przedszkolem, bo potem jest jeszcze ciężej.
Pochwalę się WAM moim Antoniem, że potrafi kilka wyrazów powiedzieć po angielsku, np wie ze księżyc to moon, a czapka to hat, a dowidzenia to goodbye :ico_brawa_01: