19 lis 2008, 22:16
ja nie mam pojecia czemu Majeczka ci takie mini głodowki moze odwalac :ico_noniewiem: nie znam tego na szczescie..Mila je wszystkie posiłki zawsze w miare o stałych porach i zawsze je zjada :ico_brawa_01: :-) a kolacje to je w dwoch czesciach, najpierw ok 18 je kanapke, a ok 19 po kapieli pije mleko (powiedzmy ze ze 130-150 ml) i idzie spac i ost przesypia spokojnie nocke do 7:30-8 :ico_szoking: :-) ale tym sposobem tez A sie po swojej zmienionej zmianie wyspi :ico_sorki:
a dzis przed kapaniem MIlka zrobiła kupke do NOCNIKA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-) ja mialam wieksza radoche niz ona..patrze staje nieruchomo no to mysle na pewno chce kupe i od razu jej sciagłam pampa i patrze a ona juz w toku, ale usiadła i pieknie dorobiła swoje, oczywsicie potem brawa były i oficjalne spłukanie :ico_haha_01: musze ja przypilnowac, a noz widelec podłapie :-)
ide teraz powiescic pranko i na YCD..kukne jeszcze w przerwie..
[ Dodano: 2008-11-19, 21:19 ]
acha jeszcze miałam dodac kamizelka to małz sie nie popisał, nie ładnie :ico_nienie: a wiem jak musi ci byc przykro, bo nie raz to słyszałam i ten zawod najbardziej nas boli, ze ukochany takie słowa niby do ukochanej zony :ico_noniewiem: ale jak na codzien sie nie powazy uzywac takich słów to moze po prostu dzis ma zły dzien :ico_noniewiem: