20 lis 2008, 18:59
MIla dzis wogole nie spała po południu, przypuszczam ze do godz padnie :-) a ma dzis tyle energii ze nie wiem skad jej sie to bierze :ico_noniewiem:
znalazła sobie nowa zabawe, siada na nocnik za swoim małym stoliczkiem i co chwile wstaje i podpatruje na tv, albo pinkoli na pianinku lub załacza muze i sie buja i spiewa, a wszystko to bardzo komicznie na tym nocniku wyglada :ico_haha_01:
a co do tej rozmowy to zapytałam ile osob zaprosili, to powiedziała mi ze 5, wiec juz mam podwojnego stresa, skoro juz dosc daleko zaszłam to juz bym chciała to wygrac :ico_wstydzioch: :ico_oczko:
no ale jakby nie wyszlo to własnie na staz sie bede wybierac takie mam plany, ale ja od razu najpierw sobie stazu sama poszukam a potem sie zgłosze do PUP, bo u nas maja taki zwyczaj ze wpieprza cie tam gdzie potrzebuja niekoniecznie zgodnie z twoimi planami i nie mozesz odmowic bo cie wypisza i a juz innego stazu ci nie zaproponuja jak odmowisz tego co ci chcieli dac, paranoja ale u nas tak praktykuja :ico_olaboga:
glizdunia mowisz ze na Policji fajnie..moze i fajnie, ale u nas nie ma zadnych szans na przyjecie (no chyba ze masz wysoko postawionego kogos w Policji), jednych stazystow wykwalifikuja i musza im podziekowac kosztem kolejnych, wiec dla mnie to byłby bezsensownie stracony czas bez perspektyw na zatrudnienie...
a co do kg to ja waze jeszcze 3 mniej niz przed ciaza :-D