20 lis 2008, 22:18
no moja to nie wiem jako reczna bedzie, bo na razie je prawa i lewa i co najlepsze jak pisze długopisem czy maluje kredkami to tez przekłada sobie z reki do reki i w sumie tak samo jej to wychodzi, wiec babcia (a moja mama)mowi ze bedzie po niej obureczna i od razu jest jeszcze bardziej dumna...mi to w zadnym wypadku nie bedzie przeszkadzac, ale wiadomo ze chyba latwiej sie pisze prawa, przynajmniej piorem, bo sie nie rozmazuje zaraz tego co sie napisało :ico_haha_01:
Mila wbrew pozorom nie chciała tak łatwo usnac, wołała mnie zebym jej chyba towarzystwa dotrzymywała :ico_noniewiem: a wogole to zauwazyłam ze lubi jak jej spiewam, bo jak dzis popołudniu jej spiewałam zeby moze w koncu usneła to ta se usiadła w łózeczku i z takim radosnym usmiechem na twarzy na mnie patrzyła i słuchała :ico_haha_01:
jagodka no to piekne rzeczy sie dowiadujemy :ico_brawa_01: no no..
a widzisz mnie sytuacja rozmowy kwalifikacyjnej po prostu rozwala, wiem ze jak juz tam wejde to juz po trupach musze cos mowic i dac z siebie wszystko, ale kur..jak mi zalezy to sie stresuje tym ze zrobie z siebie bałwana :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: ju zprzeczytałam chyba wszystkie strony o rozmowach kwalifikacyjnych, o tych słynnych pytaniach rekrutujacych i w sumie nadal mam pustke we łbie, chciałabym miec w tej sytuacji ta błyskotliwosc mojej siostry, ona ma gadane i umi wyjsc z kazdej sytuacji :ico_noniewiem:
a jak tak piszemy sobie co lubimy, to ja wlasnie lubie spiewac i teraz sie z tego smieje, ale startowałam w pierwszej edycji Idola :ico_haha_01: :ico_haha_01: dwa etapy zaliczyłam no ale...teraz z perspektywy czasu sie z tego smieje, bo wiem ze bym sie nie nadawała na show bisnes, a teraz moja corka tylko z tego korzysta :ico_oczko:
glizdunia no my z A kiedys tez takie zwierzenia mielismy i wiesz co mi sie fajnie mowiło o tym jakie tam wiodłam towarzyskie zycie, choc było znacznie ubozsze niz A, ale gorzej mi sie słuchało, szczegolnie jak te dziewczyny znam :ico_wstydzioch:
no i mialam dodac juz wczesniej ze ja podobnie jak ty traktuje WAS WSZYSTKIE jak moje najlepsze kumpelki i nie wyobrazam sobie jakby was nie było.. :ico_nienie: :-D