No Mróweczko chociaż jedna kwietniówka jest :-) :-) :-)
a to link
http://www.allegro.pl/item321035259_gda ... kiem_.html
Oskarek ma kolorowy :-)

w ciąży jesteś? :-D Wy tu o chodzeniu piszecie, a ja się cieszyłam jak Julka się zapomniała i kilka sekund sama stała... :ico_noniewiem: Ona nieprędko będzie chodzić, m.in z tego powodu, że nienawidzi jak trzyma się ją za dłonie :ico_szoking: W ogóle to taka samosia, że szok.jestem fasolkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:Julka jest jak nic podobna do mojej teściowej, gdybyście ją widziały
na pewno tak będzie :-)Oby tylko charakter miała mój
tez tak myślęJestem przekonana, że to zęby... Innych przyczyn jakoś nie mogę się dopatrzeć
teraz dopiero mi się skojarzyło jak Kolka napisała, Mróweczko czyżby faktycznie???????????jestem fasolkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eeee tam, a już się ucieszyłam :-Dfasolka a nie zafasolkowana
musisz miec przystojna tesciowa
Chociaż... może brzydka nie jest, ale zaniedbana strasznie... no skoro ona tylko mydła używa :ico_oczko: Makijażu 0- nawet przy takiej okazji jak ślub synka. A może jej się wydaje, że taka piękna jest, że nic jej już nie potrzeba? :ico_oczko:Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość