taaaa, niestety sobie liczą.... ale wiesz, mniej zgroza bierze na ceny, jak nie będziesz przeliczała na złotówki :-) mi to pomogło, jak przestawiałam się na funty... tak 1:1... w końcu wypłatę mamy w funtach i wydawać też w funtach najczęściej wydajemy...Czy ja dobrze widze że to cena za samą tą podstawkę??? :ico_szoking:
noo, trzymam kciuki,żeby Ci go dostarczyli :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:a ja mam dziś nerwa...nadal czekam na ten fotelik... juz dziś mija 14dni, tak jak napisali od 7 do 14dni...a tu juz mija te 14dni...
noo, jasne, zawsze to trzy dni inne niż zwykle.. tylko mama mi padła, bo jej chyba się migrena zaczyna :ico_olaboga: noo, ale niech odpoczywa, u siebie jej to ciężko idzie...a poza tym to pewnie sie cieszysz że Mama już na miejscu???
ja nie przeliczam, tyle że za niektóre rzeczy to ceny biora z kosmosu!taaaa, niestety sobie liczą.... ale wiesz, mniej zgroza bierze na ceny, jak nie będziesz przeliczała na złotówki mi to pomogło, jak przestawiałam się na funty... tak 1:1...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość