Evik, biedulko... Odpoczywaj ile będziesz mogła... Super, że masz taką przyjaciółkę... Ja miałam, dokąd ona sama potrzebowała pomocy, czy duchowego wsparcia :ico_zly: Kiedy role się odmieniły, zmyła się... Mieszka dwa bloki ode mnie... Rzut beretem... Przez okno jej okna widzę... A widziałyśmy się ostatnio przelotem trzy miesiące temu... Do jednego sklepu nawet drogę zmieniła, żeby tylko pod moimi oknami nie przejść, bo może jeszcze zechcę ją zawołać... W nonono mam takich przyjaciół...
Miejmy nadzieję, że świerzb już sobie od Was poszedł w diabły... Ale kolejne krostki, liszaje, to nie jest normalne...
[ Dodano: 2008-11-21, 14:14 ]
Tymuś ślicznie wygląda :ico_brawa_01: :-D I jaki przejęty!!! :ico_brawa_01: :-D
[ Dodano: 2008-11-21, 14:19 ]
Ja też mam już schizy i coraz bardziej się martwię jak to ja dam sobie radę.
Poradzisz sobie, zobaczysz... My, zawodowe mamusie mamy to w "ryzyko" zawodowe wpisane - poradzić sobie w każdej sytuacji... :ico_pocieszyciel:
Mnie też się łuszczyła skóra na brodawkach i bolało to jak cholera... Gąbka pomogła i krem... Gąbka na początku była wielkim koszmarem, bo bolało jeszcze bardziej, ale w końcu brodawki się przyzwyczaiły... Teraz też to codziennie stosuję i smaruję kremikiem kilka razy dziennie, żeby nie dopuścić do przesuszenia... Myślę, że dopadło Ciebie to samo, że nie jest to wynikiem przebytego świerzbu...
[ Dodano: 2008-11-21, 14:41 ]
Kulam się do kuchni obiadek robić, bo synuś niebawem ze szkoły wróci... I mamulek mój do mnie tupta... U Kardiologa w pobliżu mnie była, bo źle się czuła... I to chyba bardzo źle, skoro poszła do niego z własnej woli, w dodatku prywatnie...