Uff, całe nogawki mam mokre, ale mam owoce i kupiłam drożdże i wszystkie rzeczy do pizzy. Będę robić, bo coś mnie wzięła ochota.
[ Dodano: 2008-11-21, 13:42 ]
A i oczywiście kupiłam sobie pączka, bo mi donatka wczoraj ochoty narobiła :-D
a mój wczoraj jak zwykle wieczorem harce odstawiał, bo dziś idę do doktora. Gwarantuję, że znowu jest główką w dół, chociaż wcześniej też był w poprzek. On zawsze przed wizytą się przekręca i niby takiego grzecznego udaje :-Dno i tak zacieszałam, że Małe główka w dół leży i dziś rano przekręciło się.... :-) znów w poprzek brzucha, główkę mam z prawej strony, bo dokładnie czułam, jak się przekręca, zbójstwo moje małe :-)
no biudulka ta Twoja mamunia..na tak krotko przyjechała i biedna sie męczy.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:ja pogadałam sobie z mamą, poszła dalej spać, bo ją coś rozkłada normalnie mi tutaj :ico_szoking: :ico_sorki: i sama nie wie co jej jest, bo ją na wymioty bierze, jak przy początkach migreny i trochę wątroba boli...
mam mam ksiązke ale ciezko sie czyta jak ktos caly czas zagaduje..ale nie jest źle..najgorsze ze ten bruchol sie stawia i stawia..oby ta 3 kroplówka pomogła..Marcia, jakąś książkę masz? dobrze że necik jest - staraj sie wyłączać w miare możliwości z tych gadek szpitalnych nie wesołych, lepiej z nami gadaj
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość