Witam zimową porą, świat zaśnieżony, biało za oknem i pada i pada!
ania1980
A co u Ciebie?? Mąż się zreflektował i zaczęliście rozmawiać? Trzymam kciuki za udany weekendzik
kurcze już szło ku lepszemu, ale wczoraj troche pogorszyłam sprawe..., bo wygrzebałam to co mi powiedział i trach znowu awantura, bo to tak jest że facetowi chyba szybko mija, chociaż nie mojemu, a mnie cały czas to boli... no i od początku, nawet nie spałam z nim :ico_oczko: trudno...
madziorka
to nie regula
ale tak sie dzieje czesto
i na odwrot
nie wiem
hormony. wiek.. wszystko po koleji
z jednymi jest latwo o porozumienie
u niektorych nawet porzadne kary i dyscyplina malo skutkuja
mysle ze musza z tego wyrosnac
oczywiscie pod warunkiem ze rzeczywiscie nie zostawia ich na pastwe losu. tylko probouje dziala rozmawia...
Chyba tak :ico_oczko: wszystko się na to składa...ale normalnie ten Szymon tak się zachowuje że powiem Ani żeby zadzwoniła po supernianie! :ico_oczko:
Frydza
u nas napadalo caly dzien sniegggggg rano poszlismy wyszalec sie na sniezku,bylo bosko,Wiki oczywiscie cio to???hihi
super my może pójdziemy dziś z Tomkiem chociaż mamy basen, a potem chciałam skoczyć na zakupy! chociaż nie wiem jakie ma mó mąż plany czy zły na mnie bardzo... :ico_olaboga:
Frydza świetne zdjęcie Wiki w śniegu!
edyta29
A my dostaliśmy wczoraj kombinezonik jest super nie przemakalny Wiki już przypasowała i super swobodnie się porusza a o to mi chodziło.
Tomek też dostał od babci na Mikołaja, taki fajny cieplutki!, tylko nie z ortaliony,może być przemakalny, ale zobaczymy...można iść na sanki, tylko nie mamy sanek! może byśmy dziś kupili, nie wiem?
edyta29 napisał/a:
A my dostaliśmy wczoraj kombinezonik jest super nie przemakalny Wiki już przypasowała i super swobodnie się porusza a o to mi chodziło.
super super
To chyba postęp, bo już czują dziewczyny, u mnie jest tak że to ja czuje NOSEM! :ico_oczko: :ico_haha_01:
POZDRAWIAM