hej
ja tylko wpadłam się przywitać, bo jakos czasu brak...
ale podczytałam Was troszke...
justynko - zdrowia luzik, bo z praca masz już spokój więc nie ma co sie przejmować.
chyba jednak niezbyt.. dzis rozmawialam z Krzyskiem, moim "mezem chrzestnym" (jak to on o sobie mowi, czyli ojcem mlodego) i powiedzial, ze w sumie zarowno Krystian, jak i jego brat nie liczac rodzicow i reszty woleliby, zebym przyleciala, nawet bez prezentu :ico_placzek: strasznie mi glupio i przykro :ico_placzek: takie przekupstwo za brak kontaktu osobistego :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:Dobra matka chrzestna z Ciebie :-D
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:ale jak rodzice kazali sie hajtac to dziewczyna nie miala wyjscia. strasznie mi jej szkoda. Wyszla za maz za faceta ktorego wcalego nie znala, ktory jej wszystkiego zabrania, mowi w co sie ma ubierac a w co nie. co z tego ze kupil jej super mieszkanie i meble jak poza tym nic wiecej jej nie daje.
Nooo,to świadczy że tęsknią i za Tobą przepadają.To miłe.Ciotka,wsiadaj w samolot...nie ma rady...woleliby, zebym przyleciala, nawet bez prezentu
w lipcu ich wysciskam podwojnie :-D razem z "siostrzyczka" Carmen :ico_oczko:Ciotka,wsiadaj w samolot...nie ma rady...
hihihiihii, i to tej akurat sie "trafilo" :ico_oczko: bo maz troche ja "obkupil". Ale ... pamietam jak bylam w Egipcie (smarkata, bo raptem 18 lat mialam) a jakis muzulmanin (przystojny jak cholera :ico_wstydzioch: ) powiedzial naszej pilotce, ze chce mnie za zone. Zaczelismy gadac (byl naszym "przydzielonym" policjantem, od zamachow w Egipcie taki konwoj policjii jezdzi z duzymi grupami turystow) i powiedzial, ze zostane jego PIERWSZA ZONA i ze da moim rodzicom iles tam wilbladow :ico_haha_01: Ja galy w slup i pytam: to ile ty masz zon? a ten: narazie jedna, ale gdybys za mnie wyszla, to bylabys pierwsza, czyli wazniejsza niz tamta :ico_haha_01: Gosciu byl mlodziutki, jesli zle nie pamietam mial cos ze 22 lata...To jeszcze takie rzeczy się zdarzają? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
hihihiihii, czyli jednak :ico_haha_01: mlodzi widza wieeeeeeeeeelkie roznice miedzy seriami, dla mnie to to samo :ico_noniewiem:Ja wczoraj kupiłam prezent dla bliźniaków - Bionicle.
widze troche optymizmu, wiec idzie ku lepszemu :ico_brawa_01:Jakoś mi życie strasznego tempa nabrało... Miejmy nadzieję, że gonię we właściwym kierunku :ico_oczko:
bo w turcji osiolki pewnie bardziej popularne :ico_oczko: w afryce zas wielblady :ico_haha_01:Z wielbladami sie jeszcze nie spotkalam.
to dzis ieczorem sie odstresuj, i tak wiecej sie nie naumiesz :ico_oczko:jutro egzamin
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość