23 lis 2008, 19:05
Jagodka,no tak...wyniki dobre bo nie to badali co trzeba :ico_haha_01: :ico_oczko: ...mam problemy ginekologiczne +plamka ktora rosnie :ico_noniewiem: ach niewazne...i chyba wezly chlonne mnie bola ostatnio....czy to dalej psychika?nie wiem...jutro lekarce wyosle dokladnie na co ma mnie leczyc i do Pl sie z tym narazie nie wybieram,tu tez musza mnie leczyc a nie bede truc mamie nonono ...nie chce jej martwic,ma matke i ojca z ciezkimi chorobami na swoich barkach.... :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-11-23, 18:08 ]
no nie chce denerwowac :ico_ciezarowka: wiec spokojnie,ja tu juz sie kulam ktorys miesiac z tym wszystkim to jeszcze troszke sie pokulam :ico_noniewiem: :ico_oczko: wiem ze nastawienie jest waaaazne,i miewam tez lepsze dni ale ten dzisiejszy jest ten ciezzy niestety :ico_noniewiem: ale to pewnie ta pogoda angielska nie?Kamila uwazaj bo widzisz co Cie czeka :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-11-23, 19:18 ]
halo halo,gdzie sie wszystkie kobiti podzialy???!!!chyba nie odstraszylam? :ico_noniewiem:
Maya je jajecznice na pomidorkach znow,moze nie do konca je-ona raczej kosztuje :ico_haha_01: :ico_puknij:
Ewcik jak tam te pierniczki ida...zapasy zrobione co? :-D
a co z dziewczynami tymi co wpadly na 1 dzien....Octavi i Magdalena W-G?