a wyniki moczu masz ok?
wporzadku , tydzien temu w piatek bylam u gina z wynikami i wszytko bylo ok , tak porostu musi byc ze sikam co chwile i mam wrazenie ze czasami to nawet nie dokonca sikam bo jak wstaje to znowu mi sie chce :ico_zly:
mam do Was pytanie bo mialam sie zapytac gina ale jak mi powiedzial ze bedzie Lenka to jakos wszytkie pytania mi z glowy z wrazenia wylecialy :-D slyszalaysie moze o czyms co zapobiega powstawaniu hemoroidow moze jakas masc czy cos podobnego , bo mam straszne zaparcia i boje sie ze moze mnie to spotkac a poztym czytalam ze bardzo duzo kobiet dostaje podczas samego porodu :ico_olaboga: :ico_olaboga: a slyszalam ze jest to straszna dolegliwosc moge sobie wyobrazic jak to boli :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-11-22, 20:14 ]
wiem ze dieta jest wazna ale ja naprawde przestrzegam ale pomimo to zaparcia sa :ico_placzek: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-11-22, 20:17 ]
powtarzam sie ale strasznie Wam zazdrosze ze czujecie swoje Malenstwa :ico_ciezarowka:
[ Dodano: 2008-11-22, 20:17 ]
mi jest nwet ciezko sobie wyobrazic co bede czula :ico_szoking:
[ Dodano: 2008-11-22, 20:21 ]
a do tego niedobrze mi :ico_zly: "zakwasilam" sie strasznie milam kapuste kiszona na obiad , dowalilam sie mandarynkami kwasnymi i sokiem pomaranczowym i jest mi nie dobrze :ico_zly: