hej dziewczynki...ja zniepokojem czekam na wizyte i badanie..
[/b]ananke kochana Ty sie trzymaj...mam nadzije ze pochodzisz jeszcze troszke z brzuszkiem..
obśliniłam się :-) ale zacznę delikatnie - zjem z synem płatki miodowe na śniadanie... a potem skoczę do sklepu po jakiegos batona :-)były owoce w galaretce, z lodami polane advocatem - pycha
chciałabym, ale wiesz... to dzidzia tutaj decyduje... :ico_sorki:mam nadzije ze pochodzisz jeszcze troszke z brzuszkiem..
też tak myślę, że się wypchnę przed kolejkę :-)Ananke, Ty chyba pierwsza nam napiszesz że tulisz maleństwo, ale chyba lepiej by jeszcze troszke posiedziało, odpoczywaj jak najwięcej sie da :ico_sorki:
noo, to mam nadzieję, że w miarę przyjemnie Wam dzionek zleci i załatwisz wszystko, co zaplanowanedziś mam córcie w domku - ma straszny kaszel na 11.45 jedziemy do lekarza. potem oddać moją pracę do szkoły i na zakupki. chociaż może oddanie pracy sobie odpuszcze bo za dużo będzie z olką jazdy, czy oddam dzi ś czy jutro to już żadna różnica. trzeba sobie zadania rozłożyć...
Dobry plan :ico_brawa_01: Ja nastawiłam pranie i oprócz tego nic dziś nie robię,nawet obiad został mi z wczoraj :-Dja już Młodego wypuszczam, chwilkę posiedzę i brykam w bety
noo, nózki trzymam razem, jak tylko mogę :-)ananke, Ty się może jeszcze wstrzymaj z tym rozpakowywaniem,tak z 3 tygodnie conajmniej,zeby Ci się za wczesny wcześniaczek nie trafił :ico_noniewiem:
ja muszę pranko rozwiesić właśnie, bo już dawno się skończyło :-)Ja nastawiłam pranie i oprócz tego nic dziś nie robię,nawet obiad został mi z wczoraj :-D
ale super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja nie daje takich popisów..oby taka grzeczna była tez jak sie urodzi..nagrałam na video 3 minuty tergo szeleństwa, żeby chłopu pokazać, no i pamiątka będzie.....
dzięki :-)ananke, no to niecakawą mialaś nockę, połóż się i odeśpij, będzie dobrze :ico_oczko:
ja to sobie w drugą stronę wmawiam - jak się teraz wyszaleje to potem grzeczne będzie ;-) :-Dmoja nie daje takich popisów..oby taka grzeczna była tez jak sie urodzi..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość