ja tez małej mam zamiar cos puszczac...ta klasyka dla bobasa mi sie strasznie podoba :-Dno i bratowa ma dla nas jakierś płyty ze słuchowiskami i piosenkami dla dzieciaczków :-)
oj, to ta ciąża taka, pierwsza zupełnie inna była i nie znosiłam jej dobrze - mąż sie śmieje że organizm sie powoli do ciąży przyzwyczaja i w każdej kolejnej lepiej będzie :ico_haha_01: :ico_oczko:beatris ty to jak gaga:D nie odczuwasz wogole ciązy ... jestescie wybrane!!
dokładnie... o zdrowiu trzeba pamiętać.. ja wiem doskonale jak kg sprzed ciąży odbijały się na moim zdrowiu i samopoczuciu, a niestety bezkrytyczna nie potrafię być wobec siebie i udawać, że tematu nie ma....Ale pomijając to raz nabytych komórek tłuszczowych człowiek już nigdy w życiu się nie pozbędzie i każde kolek\jne odchudzanie jest coraz trudniejsze. Ja tam jak mam ochotę na coś słodkiego to jem, ale z umiarem. Dodatkowe zbędne kilogramy to nie tylko kwestia wyglądu, ale przede wszystkim zdrowia.
no właśnie, to też ściągnęłam, więc troszkę płyt do puszczania też będzie :-)ta klasyka dla bobasa mi sie strasznie podoba :-D
no to mój fika dłużej - jak zacznie po 20, to kończy około północy :-Dmaluch już się uspokaja - co wieczór mi fika między 20.30 a 22.00 - także zaraz mogę swobodnie zasnąć :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość