Awatar użytkownika
magda75
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2008, 17:47

Sejanko to dobrze ze mlodziutko wygladasz :-) a to co mowia nie przejmuj sie :ico_oczko:

ja tez wygladam mlodo i kazdy sie dziwi jak mowie ile mam lat i ze mam prawie 9 letniego syna :ico_haha_01: daja mi ok 20 lat a kiedy to bylo :-D
W TYM WIEKU TO CHYBA SAPKI NIE MA [ mati miał sapkę ,ale jak miał 2 mies.] ja juz sama nie wiem - ale lekarka chyba wie skoro stawia diagnozy i przepisuje lekarstwa
niby tak po to sa lekarze- ale oni tez nie zawsze zdiagnozuja dobrze :ico_nienie:
trzymam kciuki aby leki pomogly i przeszlo :ico_oczko: :ico_oczko:

Żaba
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 mar 2008, 11:02

lala, zaufaj na razie lekarce. To może być przez migdałki. Córeczka moich znajomych chrapała bardzo przez migdałki i niestety musiała mieć wycinane i co gorsza dwukrotnie, bo po jakimś czasie odrosły (co się podobno zdarza). A u was może antybiotyk pomoże i dolegliwość minie.
sejana, akerl ma rację. Jak będziesz starsza to będziesz zadowolona, że wyglądasz na siostrę a nie babcię.
magda75, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Gabi
A z mojej Oliwki to się gaduła straszna robi (chyba po teściowej :ico_olaboga: ). Paple i paple, najwięcej po swojemu, ale tez nowe słowa łapie, aż jestem zaskoczona.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2008, 11:17

Sejanko ja tez wole byc siostra.albo nieletnia matka :ico_oczko:
lala, no to trzymamy kciuki za zdrowko.ale to fakt ze czasem lekarze wypisuja dziwne i niepotrzebne rzeczy...ehhh i jak tu im wiezryc? :ico_noniewiem:
ale lepiej jej sie chodzi boso niz w butach
a u nas Mat jak jest boso to sie slizga.poza tym amm psy i wszedzie pelno siersci wiec lazi w buzickach takich fajnie wiazanych sandalkach :-)

Awatar użytkownika
magda75
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2008, 13:40

a u nas Mat jak jest boso to sie slizga.poza tym amm psy i wszedzie pelno siersci wiec lazi w buzickach takich fajnie wiazanych sandalkach :-)
moja tez sie zlizga ale jak jej zakladam to pociera noga o noge i sciaga a ja jej zakladam a ona sciaga tak jest wkolko :-D

moja juz coraz pewniej lazi ale mowi yulko mama i tata i od czasu do czasu ata przyciela sie :-)

dziewczyny dajecie swoim pociechom wit D3?

Awatar użytkownika
lala

13 mar 2008, 17:04

dziewczyny dajecie swoim pociechom wit D3?
ja już nie daje . Podobno wit. d3 podaje się do roku

Awatar użytkownika
akerl
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 mar 2008, 18:04

Jeju,a Filip nie chce gadac,cos tam po swojemu nadaje,ale ni w ząb słowa nie można rozróżnic,a o mamaie i tacie to mogę zapomniec :-D
Ja vit.D3 nie daje już od 3-go miesiaca,ale chyba możesz już przestać.Koleżanka z Francji mowi,że tam wogole nie daja vit D3,chyba ze dziecko ma jakies niedobory

Awatar użytkownika
lala

13 mar 2008, 19:41

Ja vit.D3 nie daje już od 3-go miesiaca,ale chyba możesz już przestać.Koleżanka z Francji mowi,że tam wogole nie daja vit D3,chyba ze dziecko ma jakies niedobory
akrel czy ty karmiłas piersią czy mlekiem modyfikowanym. Mateusz . mówi : tata , papa , lala, daj. tyle da się nzrozumieć , a tak cały czas nawija po swojemu. Czekam z niecierpliwością ,aż powie mama [ chyba długo jeszcze poczekam]

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2008, 09:33

Mat tylko kilka slow ma zrozumialych -niam i baba(tak mowi na prawie wszystko...)
mama nie chce mowic no a tat nie ma do kogo...
ja daje d3,gdzies czytalam ze u nas to nawet do 18 roku zycia powinno sie dawac.Mat jest nadal na piersi nie na modyfikowanym

Awatar użytkownika
scoiattolo84
maniakogadacz
maniakogadacz

14 mar 2008, 10:09

Ja też daję D3. Pediatra powiedziała, że do maja 1 kropelkę, później przerywamy i na następną zimę jeszcze jedna seria (po 1 kropelce) i później koniec na dobre.
Mój szkrab ostatnio ćwiczy się w mówieniu "ne ne ne" i kiwaniu przecząco główką :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
akerl
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 mar 2008, 11:42

dorotaczekolada, do 18 roku?????pierwsze slysze :ico_szoking:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”