moni26, jesli o spirale chodzi to ja nie miala ale moje znajome mialy i mily przykre doswiadczenia niestety :ico_noniewiem: jedna zaszla w ciaze i musislala rodzic ze spirala bo wczesniej nie mogli jej wyjac bo mogla by stracic ciaze druga dostala krwotoku :( wiec sama nie wiem przemysl to dobrze a moze lepszy byl by implant? :ico_noniewiem:
u nas dobrze kubus zdrowy gada jak najety wola nas po imieniu czyli Lukas i sianda hi hi znaimiona calej rodzinki uczymy go czytac takim sposobem
http://www.allegro.pl/item492377397_mad ... cz_ii.html i tak nasz dwulatek umie przeczytac takie slowa jak Jakub tata mama babcia dzidek i ciocia :ico_brawa_01: polecam karty sa naprawde swietne :)
my jeszcze w starym domku musielismy nowy kredyt zalatwic bo nas oszukali wrrr :ico_zly: ale juz wsztko gotowe negocjujemy jeszcze cene jak wlsciciel sie zgodzi na nasza nowa oferte to mozemy juz sie przeprowadzac :ico_brawa_01: a narazie zostalo nam czekac na jego decyzje wrr to czekanie mnie wykonczy zmykam bo gotuje chlopaka obiadek :) caluje wszystkie mamusie i ich pociechy :ico_buziaczki_big: