No w końcu się ruszyło :-) , aż mi się wesoło zrobiło :-)
jak nie wiecie co zrobic na obiad to przyjedzcie do mnie i...na pizze pojdziemy
ja się piszę, tzn. już jadę!
Mróweczko a to TT-owa fasolka, jak by nie
Mordka to byśmy chyba nie zajarzyły :-)
Ja miałam dostać teraz okres, ale jeszcze nie mam, a zawsze mam parę dni przed terminem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: , ale z tym na całość to było w tamten piątek, to chyba efektów od razu by nie było :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Ale Wam powiem,że jakbym się teraz dowiedziała,ze zaciążyłam, to bym się ucieszyła :-)
Mordko ale mnie rozbawiłaś z tą złodziejką ścierek :-D :-D , jeszcze się śmieje :-D
Delicja a to pech z tym fryzjerem :ico_noniewiem: , dobrze,że małej chlebek smakuje :-) :-)
Katrin i
Kolka a to dziś to słynne święto
Krych :-D :-D :-D
Znowu Wam zapomniałam napisac, ze mój teściu został złapany na jeżdżie po pijaku i zbrali mu prawko, najpierw synalek pijany na rowerze a teraz on! I bardzo dobrze zdało by się mówić, tylko przez to ja teraz muszę codziennie jeżdżić po teściową do pracy, bo zawsze teściu ją przywoził, a teraz by musiała sama sobie radzić, a ją ciągle nogi bolą i ble ble ble....Mój meżulek i tak ją rano już zawoził do pracy bo mają w pobliżu roboty, to teście nas poprosili czy będą ją odwozić.....Dali mojemu swój samochód żeby on jeżdżił, a ja mam naszego!
Ech z tymi pijakami..................