halo z rana!!u nas pogoda cudowna sie nie zapowiada a mialam isc z sasiadka na spacer :ico_noniewiem:
Sikorko,no to z pralka wpadlismy nieco....nawet takiej nie zna?hmmm no tania byla :ico_haha_01: no trudno,i zepsula sie zaraz jak gwarancja przestala byc wazna :ico_zly: a my glupki nie przedluzylismy jej na czas :ico_puknij: no to teraz chyba nowy zakup nas czeka bo serwisy u nas drogie +czesci zepsute...to dolozymy chyba i nowa bedzie :ico_noniewiem: no tylko kasy nie mamy na pralke teraz :ico_olaboga: jeszcze A. chyba juz od tego tygodnia zmiane zmieni :ico_noniewiem: nosz kurka....niech sie ten rok juz konczy bo cos wisi nad nami chyba :ico_zly: dziekuje bardzo Sikorko ze zapytalas :ico_sorki: chetnie bym tu Twojego Sikora sciagnela gdyby tylko bilety tansze byly :ico_noniewiem:
Zborra,czyli Upsi juz jedzie do Hanki z Makka Pakka :-D :ico_brawa_01: no i dobrze,my jednak zmienilismy zdanie i poprzestaniemy na samej Macce Pacce....Maya go baaaardzo lubi ale pozostalych postaci nie kupujemy bo to by bylo za duzo juz,pewnie by polecialy w kat :ico_noniewiem: ma takie miniaturkowe plastikowe i wystarczy :-) choc powiem Ci ze duzo u nas robia te ksiazki z tej bajki z naklejkami,Maya wszedzie z nimi lazikuje... :ico_haha_01:
a i mi wczoraj napisalas ze szczupla i elegancka jestem :ico_szoking: :ico_haha_01: nie no ja koniecznie od czasu do czasu musze Ci sie pokazac zebys mi tak doslodzila...juz daaawno takiego tekstu nie slyszalam w swoim kierunku,brzmi niezle ale chyba stoi troche obok prawdy :ico_haha_01: co nie zmienia faktu ze mi sie od razu lepiej zrobilo :-D :ico_sorki:
Anza,bidulo...Ty tak do nocy pracujesz na kompie czy nas tak dlugo czytujesz co?
a ja mdlosci mialam calodniowe :ico_haha_01: z wymiotami w godzinam wieczornych :-D do ok.7 mca ciazy i juz mnie teksty typu to minie :ico_oczko: wyprowadzaly z rownowagi bo wiedzialam ze minie juz jak urodze wiec po co mi bylo jeszcze nonono zawracac....najpierw mowili ze do 3mca...taaaa akurat!!!dpiero sie wtedy konkretnie rozkrecilam z zygankiem :ico_zly: milo powspominac :-D :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-11-27, 09:37 ]
Jagodka,oj ja w tej kwestii nic nie pomoge bo ja sie nie znam na tym kompletnie :ico_olaboga: a ciagniecie w dole brzucha pamietam :-) nawet mnie tak ostatnio ciagnelo a w ciazy nie jestem :ico_noniewiem: