a no widzisz to już nawet od kraju nie zależy tylko od ginamoja lekarka każe robić każdej ciężarnej.

dziękuję :ico_sorki: :-Dmanenka, super brzusio :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:byłam rano krew i mocz oddać do badania, w pon do ginki na kontrole a w czwartek usg - nie moge sie już doczekać :-)

ja tez przed każdą wizytą oddaje mocz do badania a krew pobierają i robią morfologię, trzeba sprawdzić czy nie ma anemii bo ona jest bardzo częsta u kobiety w ciąży bo dzidzius zabiera nam wszystko co potrzebuje dla siebiea czemu ci pobierają krew??
no to czekamy na wiesci o małym Michaelu :-Dna 15.00 mam wizytę u gina
podbno w H&M sa fajne usztywniane wiec jak tylko lekarz pozwoli mi sie ruszyc z domku to podjade zobaczycogladalam juz biustonosze do karmienia. nawet nie drogie. powiedziala mi expedientka ze 30-40 zl. ale brzydkie.
jelsi Cie to pocieszy to ja od rana do wieczorka sama -mąz teraz dłuzej pracuje, podobno do konca miesiaca..a z mamusia nie mam okazji posiedziec bo pracuje..no a ja dziewczyny znowu sama w domu no i dzisiaj to juz z miasta przyszlam z mama do domku bo strasznie mi smutno siedziec tak samej w domku.
aha , ja miałam tylko 2 razy pobierną krew, a mocz to co każda wizytę noszęja tez przed każdą wizytą oddaje mocz do badania a krew pobierają i robią morfologię, trzeba sprawdzić czy nie ma anemii bo ona jest bardzo częsta u kobiety w ciąży bo dzidzius zabiera nam wszystko co potrzebuje dla siebie
i bardzo dobrze, przynajmniej będziesz wiedziała co i jak :-Dw przyszłym tygodniu umówię sie z koleżanką ona ma cukrzyce to mi doradzi co moge jesc a czego unikać
no pewnie upominaj się :-Dniektóre stycznówki juz mały to badanie robione a moj gin jeszcze mi nie zlecił..wiec sie chyba upomne..
tak też tam widziałam fajne są :-Dpodbno w H&M sa fajne usztywniane wiec jak tylko lekarz pozwoli mi sie ruszyc z domku to podjade zobaczyc
no pewnie powiedz jej bo z tego co mówi twoja mama to za dużo maszuklola mnie w palca i z krwi wyszlo ze mam az 157 :ico_szoking: :ico_olaboga: a ze moja mama jest pielegniarka to powiedziala ze to znacznie za duzo bo normalnie to powinno sie miec ponoc w przedziale miedzy 60-120! w poniedzialek ide do ginki i jej powiem.
ja łykam tran od poczatku :ico_ciezarowka: też 1 tabletkę dziennie i do tego witaminki ciążowe elevit i wapno przez te swędzące krostki, ale na szczęście już znikneły :-Di wiecie co jeszcze zauwazylam?? ze odkad zaczelam brac tran to wogole nie lapie mnie zadne przeziebienie. nic nawet kataru nie mam. moze wy tez zacznijcie brac?? ja lykam 1 tabletke dziennie + feminatal i tylko tyle.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość