28 lis 2008, 10:57
hej :-D
qurcze coś nie mogę za Wami nadążyć :ico_olaboga:
Sylwia łóżko super, ale może jeszcze się wstrzymaj, w sumie prawie do 3 lat będzie mu wystarczało łóżeczko, możesz wyciągnąć szczebelki albo odczepić całkiem jeden bok a później chyba lepiej kupić już większy "tapczanik"- mój Adrian ma 4,5 i z pewnością do tego łóżeczka z ikea by się teraz już nie zmieścił....ale co tam nie wszystko co robimy musi być racjonalne....grunt to zadowolenie, masz taki pomysł to kupuj bo jest naprawdę ładne :-D
Anita ale Kacperek jest śliczniutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak nic kawaler dla mojej księżniczki .. :ico_oczko: może jednak spotkamy się na kawkę :-D
Ania, Marta jakiego Wy konika kupujecie podajcie jeszcze raz linka :ico_sorki:
Kasia pewnie, że możesz prać te rzeczy razem, ja nawet nie pamiętam kiedy Julii rzeczy są prane z naszymi w normalnym proszku i płynie :ico_noniewiem:
u mnie remont pełną parą...ale jeszcze wiele rzeczy przed nami, za to dziadkowie stanęli na wysokości zadania i zabierają Julię na spacer i do siebie, żeby "biedne dziecko nie musiało wąchać tych smrodów" :-D
dzisiaj mam anielski spokój - nikt nie kręci mi się po mieszkaniu- chwilowa przerwa