szczerze powiedziawszy nie doszłam na to ważenie w ten wtorek, bo już byłam padnieta... :ico_noniewiem:Maggie, i co z wagą Tosia ??? dał się zważyć ???
Iza niewiem czy to potrwa dwa ygodnie czy dłuzej, bo musza jeszcze sprawdzić te forme crb no i coś tam jeszcze, to pewnie potrwa ze dwa tyg, a potem spytaja mnie od kiedy bede mogła zacząć... Napewno juz nie w marcu.Maggie gratuluje pracy...ale super..czyli za jakies 2 tygodnie zaczynasz??? a Antoś do przedszkola..na pewno znajdziesz najlepsze przedszole..rzumiem woje obaw bo przeciez chce sie dla swojego dzicja jak najlepiej..i ka bym miala stresa..ale bedzie dobrze...
ja daję Antosiowi taki zestaw witaminek w syropku, co dwa dni. No i oczywiście owoce w których jest mnóóstwo witaminek.dajecie maluchom jakies witaminy???? bo ja nie :ico_szoking:
Duzy chlopak juz z Matusia! :ico_brawa_01:my nosimy juz rozmiar 98....
nie wiedzialam ze tak trudno znalesc przedszkole ... :ico_olaboga: :ico_noniewiem:A ja byłam w tym przedszkolu na grupie dzisiaj, fajnie było, Antos sie wybiegał, bo to były zajęcia w środku, a potem jeszcze zabawy na zewnątrz Antoś pobiegał troszkę za piłeczką.
Pytałam się oczywiście o przedszkole (a w zasadzie żłobek) ale nie maja miesjc juz dla takich maluszków jak Antolek :ico_placzek:
Ja Asi dawno nie wazylam, ale jak ja ostatnio zwarzylam na wadze u nas w domu to wazyla 10kgile waza wasze dzieciaczki???
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość