Witam
Widzę, że nie tylko ja obijam się z pisaniem. Ale ostatnio Krystianek jest taki absorbujący że szok. Nawet na chwilę nie mogę Go zostawić samego bo od razu płacze.
Mam nadzieje że Mu to przejdzie. Tak więc jak śpi to ja szybko coś gotuję, sprzątam itp.
agnieszka01.04, mam nadzieję, że szybko Twoje dzieciaki wrócą do zdrowia. Współczuję tych nocek. Ale teraz pewnie już najgorsze za Tobą i Maluchy pewnie będą już coraz lepiej się czuły. Ja narzekam, że się nie wysypiam bo Mały ostatnio 3 razy budzi się w nocy do karmienia i wstaje o 6.00 a co Ty masz powiedzieć Bidulko. Aż mi wstyd :ico_wstydzioch:
tylko ta pobudka o 6.30 :ico_zly: myślałam że jak zasnoł później to dłużej pośpi,ale nie.
mamy to samo. Już Go i o 22 kładliśmy a on i tak o 6.00 wstaje :-/ Ja już się poddałam i też wstaje tak wcześniej. A że jesteśmy z mężem śpiochami to kładziemy się o 21.00 żeby się wysypiać :-D
Ja jutro mam wolne, ale czeka na mnie tyle roboty :ico_olaboga: , mama zabiera Olusia więc ja będe mogła działać :ico_brawa_01:
Ja ostatnio też sprzątam i sprzątam ale jakoś tego nie widać. Przez to ulewanie Małego ciągle mam sterty prania i prasowania.
Aha dzięki Wam za te porady w sprawie plamek z zupek. Zrobiłąm tak jak kazałyście i plamy w większości ciuchów zniknęły. A hostessa co w sklepie reklamowała Vanisza powiedziała, że na plamy z zupek to nie pomoże. Dobrze, że jej nie posłuchałam.
Mądre z Was kobitki :ico_brawa_01:
Nell marudzi jak szalona. Czasem to juz mam dosyc....
Rozumiem Cię co czujesz. Najgorsze jest to marudzenie.
Żebym tylko wiedziała czasem o co Mu chodzi :ico_noniewiem:
Mogę Go nosić bawić się z Nim i ciągle się Nim zajmować byle tylko przestał jęczeć :ico_haha_01:
Kicia10, Krystianek też nie chce jeść gotowych deserków. Ale jak Mu zetrę jabłuszko to wcina aż miło patrzeć :-D A co do wesela to uważam tak jak eSKa żebyś poszła. Zawsze możesz wcześniej wrócić. Ja idę na wesele ale dopiero w czerwcu. I będziemy się bawić jakiś kilometr od naszego domku więc mam fajnie bo jadę autkiem i będę co zerkać do domku co chwilkę :-D
Dominisia jak Ty to robisz, że Jaisu tak ładnie śpi. Przyznaj się może dajesz Mu jakieś magiczne jedzonko :ico_oczko:
Nieźle Cię wzięło na to sprzątanie, pewnie już wszystko gotowe na święta. Ja mam dwa małe pokoiki i ciężko jest tu utrzymać porządek.
Ja wlasnie robie obiadek piers z indyczka w sosie musztardowym a do tego frytki bo sie mi ziemniakow nie chcialo obierac :)
ale mi smaka zrobiłaś. Jutro też zaserwujemy sobie taki obiadek.
Jednak będę mieć jeden dzionek w tygodniu wolny :ico_brawa_01: Poniedziałki i wtorki do 16, i któreś dwa dni pozostałe po 6, dla mnie super!
No to fajnie. Zawsze to trochę lepiej mieć więcej wolnego :ico_haha_02:
Zuzia grzeczniusia z mamą. Szczerzy te swoje zębiska w uśmiechu :-D Szkoda,że nie mogę Wam pokazać, fajniutko wygląda i tak szybko rosną, z dnia na dzień coraz większe.
Najważniejsze, że Dzidzia to dzielnie znosi. A co do ząbków to gratuluję. Mój nie ma jeszcze ani jednego i nawet dziąsełek nie ma spuchniętych. Ale to w sumie dobrze bo mnie nie gryzie :ico_oczko:
No to by było na tyle. Ale się napisałam :-D