30 lis 2008, 23:10
A ja wpadłam na chwilkę, bo obiecałam dziś coś Sikorowi :-D więc zaraz zmykam do niego.
zborra, co Ty piszesz jak wiejska baba??? Gdzie Hania okrągła, no co Ty. Dla mnie oboje świetnie się prezentują, całkiem ładna z nich para.
kamizela, no ja też wierzę, że wszystko Wam się uda i plany się ziszczą!!!
GLIZDUNIA ja nie widziałam żadnego zdjęcia A??? Już usunęłaś, czy mi się nie otwiera???? Jutro myślami będę z Tobą.
A wiecie, że mój Karol to uwielbia dzieci, no a dziewczynki to już poprostu.... dzis przyszła do nas 2 letnia wnuczka sąsiadki, no i jak wychodziła to ryczał jak bóbr i krzyczał Iziiiiiii (Iza ma na imię) A wieczorem Sikorowi się wyrwało wdzięczne słówko "nonono" no i Karol podłapał i cały wieczór było "nonono" a jak mu lekko wychodziło to słówko :-D No i mam porównanie w gadaniu dzieci, Karol mówi lepiej niż ta Iza, co ma 2 lata i 3 miesiące dokładnie. No ale podobno ma to w genach po tatusiu, który jest największym gadułą jakiego znam :-D
Dobra zmykam, bo ten gaduła się niecierpliwi :-D
AAAAA kupiłam w końcu na allegro spodnie dla Karola, a jutro licytuję koszule, ale pochwalę się jak już wszystko będę miała. :-D
Ewcik, a Ty się zaraz tu nam chwal lumpeksowymi połowami :-D