ja dzis nareszcie wyszłam z domku- wprawdzie tylko do samochodu..bo pojechaliśmy do mamusi na objadek :-D
jedwabna dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło :ico_sorki: :ico_sorki:
ale strachu sie najedlismy... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:jedwabna dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło
super zawsze to jakaś rozrywka :-Dja dzis nareszcie wyszłam z domku- wprawdzie tylko do samochodu..bo pojechaliśmy do mamusi na objadek :-D
nie musi być drogi , oby miał skrętne kołamanenka wozek suuuper. ale my wlasnie chcemy cos tanszego. przez ten remont bo zjadl nam kupe kasy :ico_noniewiem:
święta prawdaBeatris w zupelnosci sie z toba zgadzam. dzieci to nasze najwieksze skarby wiec trzeba o nie dbac. chyba bym sobie nie wybaczyla gdyby to mialo by byc cos powaznego a ja bym to zbagatelizowala...
super!!! brawo dla maluszka i za termin porodu wiadomy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:już po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu
hmmm... ciezko z tym ja to jak nie mam co robic to albo tv ogladam albo szukam zwlaszcza teraz prezentow na Allegro.poszukuje pomysłu na zabicie nudy..
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki:manenko wózek cudny :ico_brawa_01: ja chce identyczny dla naszej Gwiazdki, tylko, że czerwony :ico_haha_02: :ico_haha_02:
daj znać po wizycieja dzis do ginki na 16 ide. pewnie sie znowu wyczekamz 3h po czasie. i juz sie martwie bo jak siedze to mnie kregoslup boli jak nie wiem :ico_olaboga:
ale fajnie , będziesz znała juz datę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-Djuż po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu :-)
ja nic nie poradzę bo nie musiałam tak leżeć długoposzukuje pomysłu na zabicie nudy..mam nadzieje ze w pt po badaniach gin pozowili mi sie troche poruszac..wtedy odrazu jedziemy na zakupy..ostateczna lista juz zrobiona :-D :-D
ja w sumie tez bym chciala juz snieg. co to za Mikolajki bez sniegu? jeszcze jak nie bedzie go na swieta to juz wogole do nonono :ico_puknij:a u mnie dziś 1 grudzień i śnieg za oknem, super
wlasciwie to nie wiem. wiem tylko tyle ze jak za dlugo siedze to juz mnie zaczyna bolec. wydaje mi sie ze to jakis ucisk mam. no a jak sie poloze to mija jak reka odjal. a dzis zaobserwowalam ze mnie plecy z kolei bola. normalnie masakra. :ico_zly:a od czego on cie tak boli?? od siedzenia??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość