01 gru 2008, 14:06
zoola pewnie, że będę się cieszyć bez względu na pleć, ale jestem ciekawa kogo będę wychowywać :) No i wiesz - będę mogla pozwolić sobie na jakieś zakupy. Co do USG to ja też będę miala to dzisiejsze na plytce + 30 zdjęc. A jeśli chodzi o USG endowaginalne to powinno sie je robić tylko do 15 tyg. gdyż jest to jakaś ingerencja w narządy wewnętrzne i czym maluch większy tym latwiej wziernik moze go dotknąć a takiej sytuacji nie powinno być, chociaż nie wiem jak to u Ciebie będzie :)
[ Dodano: 2008-12-01, 19:26 ]
Hej dziewczynki - ja wrócilam :) Ale jestem szczęśliwa - dostalam film na plytce, ale zapomnialam sie upomnieć o zdjęcia i nie wiem jak wyciąć kadr z filmu żeby wam wkleić - może Wy wiecie?
Dzidzia zdrowa, wygląda na ok. 3 tyg starsza niż jest waży 230 g. No i mialam dużego pecha bo maje maleństwo spalo więc sam lekarz powiedzial, że filmik jest niestety nijaki - próbowal go obudzić, ale ten go kopnąl i jeszcze w dodatku odwrócil glówke i juz wogóle potem nie bylo go widać No , ale dowiedzialam się najważniejszego - mamusi intuicja nie zawiodla - synuś potwierdzony :)