Dziendoberek :-D
U mnie juz wieczor :ico_szoking: Moj Antos dzis szaleje :ico_olaboga: , ze az brzuchol boli :ico_zly: Wypina sie czasem tak, ze az odychac nie moge :ico_szoking: Zauwazylam, ze brzuszek zaczyna schodzic nizej :ico_olaboga: przez co dostalam dzis ataku paniki i w biegu zaczelam szukac na aukcjach brakujacych rzeczy, bo ja to nawet jednej paczki pieluch w domu nie mam :ico_puknij: Jak maz wroci z pracy, to zajme sie zamawianiem wanienki a raczej tego wiaderka do kapieli i moze cos ruszy w kierunku zakupu lozeczka :ico_noniewiem: Nie wiem czemu ale dzis mam jakis straszny napad panikarstwa :ico_olaboga: Pierwszy raz cos takiego :ico_puknij: No w sumie Antos wedlug terminu powinien sie pojawic na swiecie za rowny miesiac :ico_szoking: dopiero teraz zaczyna to pomalu do mnie docierac :ico_wstydzioch: :ico_olaboga:
gaga22, w sumie z tymi fotkami masz racje, ale jakos tym sie strasznie nie przejmuje. Wiadomo, ze zdjecia dziecka na golasa (ani swojego :-D ) nie umieszcze, ale takimi "zwyczajnymi" jakos sie nie przejmuje, chociaz moze i blad :ico_noniewiem: