02 gru 2008, 23:00
Gratulacje dla Kasiulka!!! Gratulacje dla Motylka!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Teraz niech prędko wracają do formy i do domku... :ico_brawa_01:
Magda, zapomniałam tam dodać, że starte już ziemniaki trzeba koniecznie odsączyć od nadmiaru wody... Ja partiami robię to przez zwykłe sitko... Kładę trochę i przyciskam do sitka, obracam, wyciskam, aż przestanie woda lecieć... I tak z całą partią...
Aniu, przewijak jest solidny i ma pas bezpieczeństwa nawet... :-D Jest nakładany - zaciskany na stelażu łóżeczka... To podwyższone dno dla niemowlęcia też jest solidne... Mężuś już wypróbował, nic się nie zawaliło :-D
Tosia, schizunia przedporodowa się włączyła? :-D Jedne rodzą tak, że ledwie zdążają na porodówkę dojechać, inne kilka godzin, kolejne kilkanaście, dobę, półtorej... Nie patrz na to, bo faktycznie można się stresa najeść, zamiast kluch, czy placków... :-D
O tym skandalu na nk już przed południem czytałam... Włos i nie tylko dęba staje...
[ Dodano: 2008-12-02, 22:06 ]
Asika, tylko patrzeć, jak na dniach kolejna się rozpakuje :-D Ja mam nadzieję pomimo wcześniejszych zapewnień, że już chcę, że mam dość, jednak do tego 10go wytrzymać... :-D Mam jeszcze kilka spraw do załatwienia i po porodzie nie widzę ich realizacji... Nie będę miała z początku na to czasu :ico_noniewiem: Został mi dobry tydzień do wyjazdu i niech tak zostanie :-D