i znowu się obśliniłam... :ico_olaboga:Bez octu to ja w ogóle nie podaję, bo to profanacja... :-D

Chętnie bym się uniosła, Asika, ale siła przyciągania ziemskiego doszła do wniosku, że za ciężka jestem :-D Ogólnie strasznie się cieszę, że to już za chwilę, tylko mało czasu na pewne sprawy zostało... A ja to jestem taka gadzina, że czekam zawsze do ostatniej chwili, a potem w czółko się pukam, jak z wywalonym jęzorem latam na prawo i lewo, żeby wszystko na ostatni guzik dopiąć... :-Dak byłam w :ico_ciezarowka: to wydawało mi się,że jak zacznie się kwiecień to bedzie tak wspaniale, wyniośle,że będę unosić się kilka centymetrów nad ziemią bo nadszedł mój miesiąc , mój czas. Że będzie tak wyjątkowo z kazdym kolejnym dniem bo zbliża się termin.

i znowu się obśliniłam... :ico_olaboga:
Kurka, ale ze mnie świnia... Hrum, hrum... :-D nic, tylko Wam na podniebienia włażę... Już będę grzeczna... :-Dja tez :ico_placzek:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:A ja wam się muszę pochwalić ze wyprałam pierwszą pralkę z Juniora ciuszkami. reszte rzeczy zabrała koleżanka. No i dziś będę prasować. :-D

zeby tak sie dało :ico_noniewiem: mnie szlak trafia normalnie jak widze paproszek lub kamien na naczyniach ale na to juz drugie nic nie poradz bo mamy twarda strasznie wodą potrzebne sa 4 filtry a jedne kosztuje 4 tys;/Nie dźwigaj, nie nachylaj się, nie podnoś... Jak coś leży na podłodze i wkurza Twoje oko, posuń to nogą i ignoruj... Ja to mówię tak : położyło się? Niech leży... :-D

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ładne :ico_brawa_01: :-DA i zamówiłam łóżeczko i trochę pierdułek na allegro.
Dziecko i Twoje zdrowie ważniejsze od paprocha i kamienia, kochana... No ale skoro jeszcze się nie nauczyłaś omiatać tego tylko wzrokiem, dziecko Ciebie z tego wyleczy, bo zwyczajnie czasu na każdego paprocha nie będziesz miała :-Dzeby tak sie dało :ico_noniewiem: mnie szlak trafia normalnie jak widze paproszek lub kamien na naczyniach
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość