mi to akurat dobrze idzie :-D z tego względu cieszę się, że oni tutaj nie mają takich wypieków :ico_sorki:ja staram sie unikac narazie drożdzówek..
Przynajmniej nie kuszą :-Doni tutaj nie mają takich wypieków
no super tez bym tak chciała..A w ogóle to stanełam dziś rano na wadze i 11,5 kg mam na plusie,pewno ze 3,4 jeszcze przybędą,ale w sumie zadowolona jestem
tak to trza je szybko zjeść - żeby nie kusiły :-D :ico_oczko: :-D :-D :-Djak leża i pachna pod noskiem :-D :-D :-D
noo, ja ostatnio ważyłam +12kg, za tydzien mam wizytę u położnej to sie przekonam... ale też myślę,że przytyłam...A w ogóle to stanełam dziś rano na wadze i 11,5 kg mam na plusie,pewno ze 3,4 jeszcze przybędą,ale w sumie zadowolona jestem :ico_brawa_01:
no wiesz :-) musi zbierać siły powoli na ten ważny dzien :-Dchyba po prostu ma takie dni i niepotrzebnie panikuję.
noo, to plackiem i macaj brzuszek :-D moje Małe ostatnio bardziej aktywne, jak leżę na którymś boku, bo jak na plecach to tylko mi się wypina :ico_noniewiem: dziś miałam taką górkę, że fotkę zrobiłam :-DZobaczymy jak sie położę, bo ja cały czas na nogach, a wtedy słabiej się czuje ruchy.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość