03 gru 2008, 20:02
Hej!
ale super, że tu tak cicho dziś...bynajmniej nie mam żalu,że nie zaglądałam...
Jagódka no piękna modelka Ci rośnie! hehehe, sukienkowa...
Sikorka to odstąp mnie tę szafkę!!! mi by się przydała do łazienki, taka wąska, wysoka...ale kasy nie ma...no trudno, da się bez niej żyć.
Glizdunia widzisz!!! super, nawet się coś Tobie udało, bardzo się cieszę, bo też Ci się coś należy prawda??? super!
ja też bym Was na nic nie zamieniła!!!
dziś w pracy znów pustki...przeczytałam kolejną książkę...a w domu...mama mnie zmobilizowała do pracy, bo umyła mi 2duże okna na korytarzu!!! :ico_wstydzioch: wkurzyła mnie, bo cholera jakby miała mało roboty, to się miesza do nas...przecież zdążę...no i nie było wyjścia, J siedzi z Hanią a ja latałam po oknach i mam wszystkie umyte i firanki schną...ufff...zostało mi sięc wyczyścić łazienkę, kuchnię i balustrady przy schodach, umyć drzwi i potem już zwykłe sprzątanie...więc nie jest źle, najgorsze za mną...w sobotę się wezmę za kolejną grubszą robotę, jutro lepimy pierogi wreszcie więc zbliżamy się do świąt wielkimi krokami!
za to ja mam zmartwienie...i na prawdę już teraz rozumiem Darię i wiem, dlaczego jej nasze dobre słowa nie wystarczają...boli mnie pierś...czasem jakby mnie w niej paliło...nie wiem, czy w niej coś jest czy nie, niby nie czuję, ale jak dotykam to boli bardziej...rozpacz! dziś miałąm same czarne myśli..i już się zastanawiam, jakbym była chora to się na pewno załamię i rozkleję...i co z Hanią? co z moim domem? zaraz żałuję każdego swetgo złego słowa itp...ze strachu umówiłam się na usg we wtorek, mam też gina, więc się dowiem. Ale szczerze mówiąc od wczoraj boli mnie ciągle i coraz mocniej i ja ciągle o tym myślę... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 2008-12-03, 19:05 ]
zmykam, i nie wiem kiedy zajrzę...dziś mam na wieczór stos prasowania, muszę się wyrobić zanim Hania nam zrobi histerię...pa!